аз продължавам да мисля че точно за тази функция дето споменах по горе там пише точно че отменя това за гасенето сега пак ще погледна мануала за по сигурнореакция:да точно проверих и пише в не напълно буквален превод "има два начина за включване на касетофона, 1.с натискане на врътката, 2.с ключът за запалване което се активира от експертното меню.забележка: ако ING не е ON аудио системата ще се изключи автоматично след 20 мин."това в англииския мануал го пише на страница 115. това е номерацията на сканираната страница дедано проработи и на твойта кола. УСПЕХ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Касетофон-Време на изключване
Collapse
X
-
Ewing написа:реакция:да точно проверих и пише в не напълно буквален превод "има два начина за включване на касетофона, 1.с натискане на врътката, 2.с ключът за запалване което се активира от експертното меню.забележка: ако ING не е ON аудио системата ще се изключи автоматично след 20 мин."
Коментар
-
Е тая логика е малко като "Всички китайци са хора, аз съм човек, значи съм китаец!" ако IGN не е ON, аудио системата ще се изключи автоматично след 20 мин -> Обратното обаче не вярно ->ако IGN е ON, аудио системата няма да се изключи автоматично след 20 мин. Искат да кажат че ако IGN е ON, аудио системата ще се изключи с гасене на двигателя, т.е. преди да минат 20 минути. При всички останали случаи - след 20 минути спира.Понеже съм пробвал какви ли не комбинации, и къде ли не съм ровил в менюто, и съм търсил във всички инструкции на всички модели касетофони, никъде не се говори за това нещо. Просто трябва да се излъже че колата е на контакт, както каза колегата преди няколко поста.Идеята на фунцията IGN ON/OFF е да включва и спира радиото с подаване и спиране на контакт. Това не влияе на спирането след 20 минути, когато колата не е на контакт.
Коментар
-
http://www.fiat-bg.org/Downloads/Boo...radio_bg.pdfе ако и тов ане ви говори нешо то .........Bravo 1.9 jtd 1999
Коментар
-
Нищо ново. Същото което пише и в инструкциите на английски език - браво за превода, на който го е правил.ВАЖНО- ако [8] IGN EXPERT функция не е включена, звуковата системаавтоматично ще се изключи 20 минути след спирането на мотора.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар