Здравейте колеги.Проблема ми е следният:Вчера тръгвайки за работа паля колата и парното не тръгва.Копчето за климатика работи, за реотана също.Вечерта тръгвам от работа и О, чудо парното работи. Днрес сутринта същата работа не работи.мисля че е важно да споделя, че термодатчика за външната температура не работи, когато парното работеше, при стартиране на двигателя компютъра прави проверка на климатика и изписва "error cli", когато след проверка не изпише нищо за климатика и парното не включва.Бпредварително благодаря за помоща !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем с парното на Мареа 1.8
Collapse
X
-
Re: Странен проблем с парното на Мареа 1.8
Satanail написа:Здравейте колеги.Проблема ми е следният:Вчера тръгвайки за работа паля колата и парното не тръгва.Копчето за климатика работи, за реотана също.Вечерта тръгвам от работа и О, чудо парното работи. Днрес сутринта същата работа не работи.мисля че е важно да споделя, че термодатчика за външната температура не работи, когато парното работеше, при стартиране на двигателя компютъра прави проверка на климатика и изписва "error cli", когато след проверка не изпише нищо за климатика и парното не включва.Бпредварително благодаря за помоща !!!
-
Проблема е че вентилатора въобще неиска да завърти, дори еррор кли не ми изписва, нищо не се случва. Проверих всички бушони, връзката в огледалото, клемата във вратата и нищо. ЗСапочва да духа когато си поиска, ако въобще поиска. Стигна ли до еррор кли значи ще имам парно.Вече нямам идея какво да правяFiat Marea Weekend 1.8 16v 1997
Коментар
-
Re: Странен проблем с парното на Мареа 1.8
lubomm написа:колега като не ти работи датчика за външна не ти работи и климатроника.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар