Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неизяснени грешки при диагностика

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Снощи в една Мареа 99 1.6 бяха прочетени километрите, като точно число, с помощта на Виза: 128000 На таблото обаче пишеше 139 000. Някой има ли наблюдения дали в други подобни автомобили се изписва точно число, и дали има нещо общо с показанието на таблото?
    Да изтупам малко темата.При мен също показва цели числа. На таблото показва към 110000, а с Визата - около 101 000. При мен за "добър ден" се появява VSS грешка.
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

да върна темата горе, и да попитам някой ако е имал подобен Error c1250 - interference on drive wheels speed signalsсимтомите са няколко според мене, тъй, като скоро видях,че едно АБС кабелче упира в тръбата на климатика и се търкаше, но го вързах на страни леко прегънат да не се трие, другото ми съмнение , че скоро , като ме блъснаха , реагирах , качих се на бордюра , преместих колата и след слагането на по малък цол джанта (резервната) записа грешката, трия я, пак се появи, попринцип съм отпреде с 14ки а отзаде 15ки но тва дали би могло да е проблема?АБС-а бачка, просто при по продължително задържане на спирачката, педала почва да стърже абе все едно се включва АБС а колелата още не са блокирали ...
      Punto JTD
      http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Остави размера на джантите, ами я кажи размерите на гумите какви са ти на двата моста? Ако има чувствителна разлика, е възможно АБС-а да се пообърка и да не може да вземе решение, затова да реши да се самоизключи.

Коментар

ogi28b написа:
          Остави размера на джантите, ами я кажи размерите на гумите какви са ти на двата моста? Ако има чувствителна разлика, е възможно АБС-а да се пообърка и да не може да вземе решение, затова да реши да се самоизключи.
          185/55/14 оптред195/55/15 отзадровичках из гугъл и един колега от алфа форума е имал но, не е довършил темата да сподели от къде е проблема... ще измия добре с параструйка от вътрешната част , тъй , като скоро си сменях спирачна течност (родих се направо, спряха да задържат вече) и ако изкочи пак ще чакам зимата да сложа 15ките да видим какво ще се случи.Доста хора съм виждал със различни джанти и не са имали проблеми, незнам що на мене точно изкочи, + тва отзаде е с барабани не дискове, незнам отзаде тая кола кво следи ... преди да махна 15ките отпред бях със 60 високи и отзаде 55 нямаше проблеми...
          Punto JTD
          http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Това са 36мм разлика в диаметрите Аз ако съм на АБС-а ти ще си развия болтовете и ще си ходя...

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
              Това са 36мм разлика в диаметрите Аз ако съм на АБС-а ти ще си развия болтовете и ще си ходя...
              Абсолютно! Слагай еднакви гуми и кажи дали тогава има грешка.

Коментар

Working...
              X