здравейте колеги, както можете да видите от подписа вече съм с нова кола, след няколко месеца подбор и мъчение
Включително и вас поизмъчих с разни въпроси при подбора но покупката е налице. Малко проблемчета изникнаха, но за сега всичко е наред с изключение на този проблем. е не е голям но аз да си попитам може пък и решението да е елементарно. значи става въпрос за показанията на скоростомера и оборотомера. таблтоо е от тези с кръглите скали на уредите а не тези полукръг които са (ако има някакво значение де) та оборотомера показва 750 оборота някъде а след компютърната диагностика се оказа че оборотите на двигателя са си 810-820 както би трябвало да е. а скоросотмера при скорост от 60 км/ч дава грека от 5км/а а при по малка скорост грешката е по-малка. гумите са 185х65х14 (поне така намерих, че това е препоръчания размер). на останалите уреди няма отклонения.ами това е като информация ако съм пропуснал нещо питайте, и от тук вече сте вие с идеи и мнения. благодаря предварително за което
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар