Въпреки че много изчетох от форума ( е не всичко ) някой въпроси така и не ми се изяаниха . Например Фиат Мареа 98-ма проблем с алрамата - не се включва но централното работи е само заключва неще да отключи та питането е следното пишете почити на всякаде за мастер ключ такъв нямам пишете че евентуално и без него може (доколкото разбирам )само да има карта с кодове добре такава има но ако се наложи да се вкарват тези кодове от къде и как става ? Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с алармата
Collapse
X
-
кала аларма
каква е алармата на ключа ли е или допълнителна ако е допълнителна с 2 бутона ли е един отключва друг заключа тогава провери бутоните ако е оригинална на ключа може с /машинката /да стане -а кодовете са за палене и касетофон по може да е проблем по кабелите като например на машинката който е интегриран с бравата
-
- за алармата - ако е заводската, надали ще може да се ремонтира. - за центр. заключване - хубаво е да си го оправиш при някой електричар. Нека някой от Русе да те упъти.- за ключовете - ако си само с един син ключ, си направи дупликат - 70-80 лева взимат. Кодовете в общия случай не ти трябват. Ако някога съвсем се скапят нещата с фабр. имобилайзер (Fiat Code), за до 200 лв. ще ти го махнат.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
сега да уточня колата е на комшията , опитвам се да помогна . купува я с работещо централно но не работи алармата , налага се да си даде акомулатора и след като го слага божеееее и алармата работи и така 2 месеца докато не му се скапа неговия , бях му дал моя кара с него всичко си работи купи си акомулатор сменяме ги и ужас с дистанционното само заключва неще да отключи и алармата не работи . зеления светодиод на плафона мига като се натисне бутона на ключа но червения на таблото не светва .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар