Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с фабричния касетофон на Bravo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    sok1 написа:
    Опитай на мястото на антената (активния край) да сложиш едно кабелче 20-30 см и виж как ще се държи на УКВ.
    Кабелчето - използвай коаксиален кабел 75 ома за кабелна телевизия, и му махни ширмовката, нека остане само жилото.
    Ще пробвам, кабели поне имам бол...
    Fiat Marea weekend

Коментар

ogi28b написа:
      sok1 написа:
      Опитай на мястото на антената (активния край) да сложиш едно кабелче 20-30 см и виж как ще се държи на УКВ.
      Кабелчето - използвай коаксиален кабел 75 ома за кабелна телевизия, и му махни ширмовката, нека остане само жилото.
      Греда...
      Fiat Marea weekend

Коментар

Лошо... най-вероятно нещо вътре в касетофона... Ако е същия като моя, мини да ги разменим да пробваме, поне това е работа за 3 минути и 17 секунди... моя е 182М (Брава ’99)

Коментар

Red Storm написа:
          kim_ko написа:
          а всякакви чейнджъри ли стават или трябва да е грундиги ако трябва да е такъв кви пари е горе-долус колко диска е?
          Стават само на GRUNDIG.Моя е МСD36.Става и MCD30.С по шест диска са.Може да има и друг модели,но за тези съм сигурен.
          А някой които е правил интервенцията може ли да обясни кое как става и как се вързва по подробно ако може и в картинки щот не ми е ясно как се вързва и управлява ченджара

Коментар

Не съм правил нищо.Кабела за чейнджъра ми беше под задната седалка.Утре,на светло ,ще направя снимки.
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

мерси и чакам снимки

Коментар

Това е кабела с буксата.
                Octavia RS

Коментар

Общ изглед на чейнджера под задната седалка.Влиза точно и няма нужда от допълнително укрепване.
                  Octavia RS

Коментар

Това се появява на дисплея на радиото.
                    Octavia RS

Коментар

Много омазах темата на колегата,за което се извинявам.boriss13, имам два AD182L за части.Ако нещо ти трябва,ще го получиш напълно безплатно.
                      Octavia RS

Коментар

Red Storm написа:
                        Много омазах темата на колегата,за което се извинявам.boriss13, имам два AD182L за части.Ако нещо ти трябва,ще го получиш напълно безплатно.
                        Другата седмица, живот и здраве имам път към Пловдив, ще го измислим :D
                        Fiat Marea weekend

Коментар

ogi28b написа:
                          Лошо... най-вероятно нещо вътре в касетофона... Ако е същия като моя, мини да ги разменим да пробваме, поне това е работа за 3 минути и 17 секунди... моя е 182М (Брава ’99)
                          Става, само малко да се постопли времето
                          Fiat Marea weekend

Коментар

Здравейте колеги! Използвам тази тема, защото имам проблем с фабричния касетофон на Бравото. Първо искам да ви попитам има ли фабрична разлика между тези два касетофона (моя е този който показва 15:58, а другата снимка(часовника показва 13: 1 я копирах от пост на колега от форума) в смисъл възможно ли е моя да е фабрично само с две букси, защото толкова има. Другото което е, при мен кабела за антената няма къде да се включи, има дупка, но е тясна и не може да влезе в нея и само е закопчан за стойката. Дали е възможно да му е била взета тази част?
                            Прикачени файлове
                            Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Ако не бъркам - твоят е 182 L - май че е най-простия модел. Той не поддържа управление от волана, няма вход за ЦД, абе нищо няма. Само захранване и изход за 2 колони. Затова и липсват кабелите при теб. Демек всичко е ок, просто касетофонът ти е слаб. За антената - снимай по-подробно буксата, да я видим. Да не би в нея да има някакъв преходник?

Коментар

Благодаря за бързия отговор. Сега го снимах в тъмното, дано да се вижда ясно.
                                Прикачени файлове
                                Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Working...
                                X