... моделът е AD182Mкато взех колата, касетофона не бачкаше; смених бушона и касетофона светна, но сега не мога да се оправя със станциите и с часовника;след като сложих бушона пробвах да сверя часовника, но нито един от бутоните не реагираше; след това включих в режим радио - там без да натискам нищо само почна да си търси станциите - изписва се IS (intelligent search);проблема е, че след като свърши с търсенето, забива на една станция и бутоните престават да реагиратето каво е положението в моментаи нито едно от копчетата не е активно, освен това за силата на звука и за вкл. / изкл.пробвах всякакви комбинации - нищодали може да се направи нещо с настройките или просто касетофона е прецакан???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фабричния касетофон на Bravo
Collapse
X
-
повечето ти настройки са в експертното меню. А то се появява като задържиш за около 5-6 секунди бутона EXP от там се настройва и часовника. иначе за изключване на IS задържаш стрелката нагоре или надолу за около 5 секунди. така включваш в ръчно търсене. но виж това с бутоните е странно. при мен пък дисплея не работеше половината и се оказаха мнооого студени спойки, пробвай да го разглобиш и погледни кабелчетата към бутоните дали са наред. ще ти трябва много търпение със свалянето (поне на мен ми тртябваха 3 дена и почти счупен преден панел но успях де ) и мънички отверки еврейска звезда за разглобяването.УСПЕХ!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
-
Ewing написа:повечето ти настройки са в експертното меню. А то се появява като задържиш за около 5-6 секунди бутона EXP от там се настройва и часовника. иначе за изключване на IS задържаш стрелката нагоре или надолу за около 5 секунди. така включваш в ръчно търсене. но виж това с бутоните е странно. при мен пък дисплея не работеше половината и се оказаха мнооого студени спойки, пробвай да го разглобиш и погледни кабелчетата към бутоните дали са наред. ще ти трябва много търпение със свалянето (поне на мен ми тртябваха 3 дена и почти счупен преден панел но успях де ) и мънички отверки еврейска звезда за разглобяването.УСПЕХ!2.4 JTD
Коментар
-
Здравейте, реших да използвам тази тема, понеже и аз съм със същия касетофон.При мен проблемът е: касетофона си работи, но радиото не!Пояснявам-на дълги и на средни вълни хващам само една станция (хоризонт), на къси не хващам нищо изчетох де що има теми и упътвания, но явно проблемът е другаде, не в настройките.Проверих кабела на антената и от там не е... Мисля ако нищо не помогне да го занеса в сервиз (ако препоръчате сервиз ще съм благодарен), но нямам книжка и не знам кода в случай че се наложи.Някакви идеи? Черпя бири :DFiat Marea weekend
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колега аз ще ти предложа решение защото просто него изхвърлиш това старо радио и не си купиш ново.Fiat Marea weekend
Коментар
-
Може.Поне така мисля, но според мен няма причина да не може.Само, че не може да го управляваш от волана, щото нямаш копчета.Купуваш си и един чейнджър и не ти трябва СД. Мойто радио пък е AD 182 L и копчетата на волана си стоят за украса.Абе я да ви питам - моделите с чейнджър могат ли да възпроизвеждат MP3?'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
-
boriss13 написа:Здравейте, реших да използвам тази тема, понеже и аз съм със същия касетофон.При мен проблемът е: касетофона си работи, но радиото не!Пояснявам-на дълги и на средни вълни хващам само една станция (хоризонт), на къси не хващам нищо изчетох де що има теми и упътвания, но явно проблемът е другаде, не в настройките.Проверих кабела на антената и от там не е... Мисля ако нищо не помогне да го занеса в сервиз (ако препоръчате сервиз ще съм благодарен), но нямам книжка и не знам кода в случай че се наложи.Някакви идеи? Черпя бири :DStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар