Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с фабричния касетофон на Bravo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Определено буксата е изтръгната/счупена. Потърси си направо друг касетофон, ако държиш да е оригинален - 182х2 / х3 / х4

Коментар

ogi28b написа:
      Определено буксата е изтръгната/счупена. Потърси си направо друг касетофон, ако държиш да е оригинален - 182х2 / х3 / х4
      Благодаря за помощта и за съвета, колега! При първа възможност го сменям
      Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

... ако ти се занимава с ремонти, мога да ти пратя този за части (радиото не бачка, не намира станции) - ще платиш само доставката - с еконт, от офис до офис е към 5 лвнай-добрия вариант, разбира се, е да вземеш направо работещ касетофон от някой колега ...
        Прикачени файлове
        2.4 JTD

Коментар

От това което виждам на снимката ми се струва, че буксата е откъртена и стои в кабела. Може и да буркам, но така или инъче буксата на касетофона липсва.ИЗВИНЯВАМ СЕ. НЕ СЪМ ПРОЧЕЛ ТЕМАТА ДО КРАЙ.
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Здравейте колеги! Късно се включвам отново в темата, но сега видях за последните отговори. Намерих решение на проблема - има 2 варианта да има музика в тая кола - единия е да си взема трансмитер - пробвах с такъв от един приятел - работи! Другият начин е да "побългаря" това радио - на мястото на изкъртената букса ще сложа женска букса за телевизор, като нея и пластината в касетофона ще свържа със запоена жица - и това е изпробвано и ще свърши работа. Благодаря на колегата Ernom за предложението, но мисля че оригиналната букса е запоена за металната облицовка и мисля че няма да стане.
            Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Може ли да ми кажете как мога да си настройвам радиочестотите ръчно на Фиат Стило - Conect Nav +Въпросът ти няма общо с тази тема. Задай го в отделна.

Коментар

Малко стара тема...ама ще я надигна. така след като ме тарашиха за пореден път. Реших да си взема оригинално радио. Взех си 182М. Това чудо на техниката след като се спре изгасва ли му дисплея? Че така ако си свети постоянно ме е страх да не привлича зли хора
                ФИАТ- Пътят е само формалност
                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                -----------------------------------------------------
                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                X