Здравко... некаква друга порода е твоя, не е от тези двата... Но поне имаш опит з разглабянето на вратите, лесно ще стигнеш до говорителите! Мойте ги бях разглеждал, пише Nokia на тях, ама са заминали отдавна!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тези колони ще станат ли на Бравото
Collapse
X
-
Anaboliy написа:мерси за мнението явно и аз ще си взема такива. И сега са 59лв мисля да си поръчам от АВИТЕЛ пък може да ми помогнеш за монтажа ) междо другото мога ли сам да си прекарам кабели за отзад че на моята нямаFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Vladim написа:Здравко... некаква друга порода е твоя, не е от тези двата... Но поне имаш опит з разглабянето на вратите, лесно ще стигнеш до говорителите! Мойте ги бях разглеждал, пише Nokia на тях, ама са заминали отдавна!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Измерих говорителите, които свалих от предните врати. Незнам оригинални ли са или не - на тях пишеше PLYM Millenium MidBass 15W 6.1/2 inch. Диаметърът на говорителя по края е точно 165мм, а диаметърът между средите на две срещуположни дупки точно 155мм. Височината на самия говорител е 70мм. Новите ми говорители са 80мм високи и ги монтирах от задната страна на кръглата пластмаса. Назад във вратите има място, проблема е да не опират отпред в кората.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Anaboliy написа:мамкаму , преди малко ходих до техномаркет - цариградско, но бяха свършили. А много искам да ги взема още утре по възможност. Идея дали ги има някаде? А иначе относно прекарването на кабелите , освен да те поканя на по бира и да покажеш ) (бъзик)FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
spark написа:Измерих говорителите, които свалих от предните врати. Незнам оригинални ли са или не - на тях пишеше PLYM Millenium MidBass 15W 6.1/2 inch. Диаметърът на говорителя по края е точно 165мм, а диаметърът между средите на две срещуположни дупки точно 155мм. Височината на самия говорител е 70мм. Новите ми говорители са 80мм високи и ги монтирах от задната страна на кръглата пластмаса. Назад във вратите има място, проблема е да не опират отпред в кората.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Mazgarev написа:Anaboliy написа:мамкаму , преди малко ходих до техномаркет - цариградско, но бяха свършили. А много искам да ги взема още утре по възможност. Идея дали ги има някаде? А иначе относно прекарването на кабелите , освен да те поканя на по бира и да покажеш ) (бъзик)Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Anaboliy написа:ми за по нататък ще сменя и тях с някакви качествени говорители. но за сега тези мисля че са доста добри, а относно това дали ще мога да ги захраня мисля че да. един приятел се занимава с електроника и ми направи едно усилвателче такаче немисля че ще е проблем това, но ако препорачаш някакъв конскретен модел бих му обърнал внимание. А иначе има колони от 30 до 160 лв въпроса е не да пръсна мн пари на вятара а да получа оптималното м/у качество и цена чакам препоръки П.С. А тези да 13 см са погледни и линка има инфоFIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Коментар
-
Момчил написа:Anaboliy написа:ми за по нататък ще сменя и тях с някакви качествени говорители. но за сега тези мисля че са доста добри, а относно това дали ще мога да ги захраня мисля че да. един приятел се занимава с електроника и ми направи едно усилвателче такаче немисля че ще е проблем това, но ако препорачаш някакъв конскретен модел бих му обърнал внимание. А иначе има колони от 30 до 160 лв въпроса е не да пръсна мн пари на вятара а да получа оптималното м/у качество и цена чакам препоръки П.С. А тези да 13 см са погледни и линка има инфоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Момчил написа:Anaboliy написа:ми за по нататък ще сменя и тях с някакви качествени говорители. но за сега тези мисля че са доста добри, а относно това дали ще мога да ги захраня мисля че да. един приятел се занимава с електроника и ми направи едно усилвателче такаче немисля че ще е проблем това, но ако препорачаш някакъв конскретен модел бих му обърнал внимание. А иначе има колони от 30 до 160 лв въпроса е не да пръсна мн пари на вятара а да получа оптималното м/у качество и цена чакам препоръки П.С. А тези да 13 см са погледни и линка има инфоFIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар