Колеги,искам да Ви попитам дали има фабрично прекарани кабели до мястото за високоговорители в багажното отделение на Мареа комби?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кабели за задни високоговорители на Мареа Комби?
Collapse
X
-
По-вероятно е да няма.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
При мен също има кабели но не съм пробвал дали идва сигнал до тях . Преди време ги отварях капаците и бях се запалил да монтирам високоговорители. Колегата Торнадо даже ми изпрати снимка с размерите . За снимката ще благодарите на него :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
аз съм със същата като на колегата постнал темата и отворих капаците.при едното място има един кабел с някъв жълт накрайник и стои вързан заприлича ми на такъв за говорители.интересно че от другата страна нямаше такъв кабел.от там ми минава тоя за третия стоп.както и да е,взех 1 говорител да пробвам слагам и не се чува.или кабела не е за говорители или е от радиотоFIAT Marea Weekend 1.6 16V 98' SX
Коментар
-
sacheto написа:моята има,даже с говорители,които вече са за смяна :DAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колега извиявай че ти използвам темата, но искам да попитам какви говорители от тези които се предлагат на пазара могат да влязат в дупките отзад на Мареа комби . На мене също ми предстои тази маниполация и се чудех дали могат да се вкарат 10 см. говорители. А иначе и аз нямам кабели до отзад, модификацията е SX.`99 FIAT Marea Weekend 100TD
Коментар
-
Fullscreen написа:Колега извиявай че ти използвам темата, но искам да попитам какви говорители от тези които се предлагат на пазара могат да влязат в дупките отзад на Мареа комби . На мене също ми предстои тази маниполация и се чудех дали могат да се вкарат 10 см. говорители. А иначе и аз нямам кабели до отзад, модификацията е SX.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Fullscreen написа:Колега извиявай че ти използвам темата, но искам да попитам какви говорители от тези които се предлагат на пазара могат да влязат в дупките отзад на Мареа комби . На мене също ми предстои тази маниполация и се чудех дали могат да се вкарат 10 см. говорители. А иначе и аз нямам кабели до отзад, модификацията е SX.FIAT Marea Weekend 1.6 16V 98' SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар