MyKuTo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кабели за задни високоговорители на Мареа Комби?
Collapse
X
-
FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
-
А пък Аз нямах и се наложи да си слагам за да захраня елипсите които поставих в последствие на кората отзад.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз съм с комби Маренго, имам решетки, но музика при никакъв баланс не се чува от там.Ще ги отворя тази седмица и ще пиша. Иначе съм решил да слагам 2 истински колони там. Като му доойде врмето ще има и снимкиFiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
Прокарването е лесно. Само трябва да се свали жаБката, тъй като се вижда дупка към радиото. Иначе има вариант кабелът да се пусне под предната стелка, седалката, задните стелки, под задната седалка и да достигне до багажника. Това е работа за има няма 2 минути. Засега съм така, че когато прокарвах кабеляците беше студено. Отзад рядко возя някой, затова не съм се занимавал да ги прокарвам, както си трябва. Но съм се замисли сериозно като имам свободно време да демпна вратите, да сменя предните колони и тогава да прокарам кабелите под мокета.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
В мойта колица няма окабеляване за задни говорители Много съм разочарован Ще трябва да прокарвам кабели в праговете........Като се затопли ще го направя и ще има снимки.Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
За задни колонки на мареята комби може да се ползват тези:http://www.toyaga.org/bg/audio/?slaveid=36&prodid=125 Не очаквай чудеса от този размер колонки. :P П.П. По едно време в Тояга се предлагаха и Calearo със същия размер за близо 30 лв., но не знам дали още ги предлагат.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
mareauser написа:Аз мушнах Пайниарки.Към 35 лева някъде.25 вата уж.После като прегледах,имаше някакви Херц-60 вата за около 60-70 лева.Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
Ииии сори,мааалка грешка.Не са пайниарки.Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Нали за задните иде реч?Такива взех.Не свирят лошо като за такъв размер.Ако сонинцето ми наистина изкарва 45 вата,може тези говорители да са 25 вата.Басове нямат разбира се,но то май и няма как.В гредите няма много пространство,а и тези размери...http://www.technomarket.bg/product_d..._id=09026592А такива после разбрах,че има Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09012710Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
Браво.И аз исках да питам,но не в отделна тема.Искам да ги сменям,че са слабички.cokata_23 написа:и аз съм с марийка комби и имам отвори за говорители и даже прекарранни кабели но колоните липсватMarea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар