Колеги някой поставял ли е ECU за еър безите втора употреба?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ECU за Air Bag
Collapse
X
-
Re: ECU
kluchar написа:трудно се намира на ниска ценаи не всеки ги прави на твоето какво му е [/code]Lancia Dedra 1.6 ie
FIAT Marea 2.0 20V
Коментар
-
u_bo
Re: ECU
gagamoto написа:kluchar написа:трудно се намира на ниска ценаи не всеки ги прави на твоето какво му е [/code]
Коментар
-
u_bo
Коментар
-
Еърбега си има срок на експоатация и той е отбелязан на стикера в жабката. Срока е 10г за всички коли. ако твоя е на толкова, по добре го махни. Другия единствен възможен вариант е смяна с нов, ама е около 1500лв. Иначе просто не се занимавай с глупости защото е безсмислено да си купуваш стар такъвFiat Marea TD100
Коментар
-
iuly_vn написа:Еърбега си има срок на експоатация и той е отбелязан на стикера в жабката. Срока е 10г за всички коли. ако твоя е на толкова, по добре го махни. Другия единствен възможен вариант е смяна с нов, ама е около 1500лв. Иначе просто не се занимавай с глупости защото е безсмислено да си купуваш стар такъвLancia Dedra 1.6 ie
FIAT Marea 2.0 20V
Коментар
-
99,9% e същото.Само трябва да видя къде е оставено.За работата - купих го от човек ,от форума.Продаваще си колата на части,която беше ударена отзад и еърбеците бяха ОК.Дори и тях продаваше.Нека да го намеря,че не знам къде е и ще го снимам.За съжаление при мен се оказа,че е друг модел и не става куплунгаBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
malak problem s....
здравеите,аз съм нов тук във форума,и щте помоля да ме извините предварително ако нещо не съм написъл както трябва.Карам Браво 1.8,проблема ми е, че от два дена ми свети на таблото лампата за аербега,защо?на някой случвалу ли му се е?Ако може някои да ми каже от какво може да е.
Коментар
-
u_bo
Re: malak problem s....
strelec написа:здравеите,аз съм нов тук във форума,и щте помоля да ме извините предварително ако нещо не съм написъл както трябва.Карам Браво 1.8,проблема ми е, че от два дена ми свети на таблото лампата за аербега,защо?на някой случвалу ли му се е?Ако може някои да ми каже от какво може да е.
Коментар
-
Re: malak problem s....
u_bo написа:strelec написа:здравеите,аз съм нов тук във форума,и щте помоля да ме извините предварително ако нещо не съм написъл както трябва.Карам Браво 1.8,проблема ми е, че от два дена ми свети на таблото лампата за аербега,защо?на някой случвалу ли му се е?Ако може някои да ми каже от какво може да е.Lancia Dedra 1.6 ie
FIAT Marea 2.0 20V
Коментар
-
Здравейте колеги.АЗ имам Фиат Мареa,а на сестра ми преди няколко дена вземах едно Браво.1997 година е с 2 air baga.Лампата ми светеше за airbaga.Проблема се оказа всеизвестния на вас.Протекъл радиатор на парното в/у ECU na airbaga.Обаче цифрмите ми са изтрити и нз какъв модул да търся.Някои би ли ми казал цифрите на модела.Колега дето е качил снимка на неговия модул от Мареата ми се струва,че е същия.Би ли ми казал само коя година е Мареата ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар