iuly_vn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ECU за Air Bag
Collapse
X
-
Проблем с модула за управление на 2-та airbaga
Здравейте колеги.Имам Фиат Мареа 1997 година,а сестрами Фиат Браво-1997 година.Имамe проблем с модула за управление на 2-та airbaga на Бравото.Радиатора на парното беше пукнат и е текъл в/у него.Сменихме радиатора,но цифрите на модула са изтрити.Някой би ли ми казъл какъв модул точно ми трябва.Не ми се занимава просто да разглобявам и Мареата да видя нейния какъв e.Предполагам,че всички модели произведение през 1997 са с един и същ модул.Ще ви бъда много благодарен
Коментар
-
we
А бре колеги ,я кажете как се достига до тази централа,защото днеска се измъчих направо.Свалих жабката,обаче централата се пада точно под радиаторчето за парното.Първият болт го отвих,ама другите немога да бръкна въобще .Да не се маха също барчето за скоростният лост,защото ако го няма него според мен ще има видимостNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Re: we
kantarev написа:А бре колеги ,я кажете как се достига до тази централа,защото днеска се измъчих направо.Свалих жабката,обаче централата се пада точно под радиаторчето за парното.Първият болт го отвих,ама другите немога да бръкна въобще .Да не се маха също барчето за скоростният лост,защото ако го няма него според мен ще има видимостFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: we
Tornado написа:kantarev написа:А бре колеги ,я кажете как се достига до тази централа,защото днеска се измъчих направо.Свалих жабката,обаче централата се пада точно под радиаторчето за парното.Първият болт го отвих,ама другите немога да бръкна въобще .Да не се маха също барчето за скоростният лост,защото ако го няма него според мен ще има видимостNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Ами на Мареата се сваля много лесно. От двете страни на централната конзола има по едно капаче. Намират се долу в дъното. Лявото капаче се намира от дясната страна на педалите. А дясното огледално на лявото. И двете са приблизително правоъгълни (почти де). Държат се с по два пластмасови щифта да ги кажем. И по един кръстат винт. Та значи надупваш се :D и махаш двете капачета и зад тях ще видиш една плоска алуминиева кутия с една жълта букса. Буксата ще я откачиш само ако предварително си махнал минусовата клема на акумулатора. Кутията се държи с три болта. Два от лявата страна и един от дясната. Развиваш ги и вадиш противната гад :DLancia Dedra 1.6 ie
FIAT Marea 2.0 20V
Коментар
-
адс
gagamoto написа:Ами на Мареата се сваля много лесно. От двете страни на централната конзола има по едно капаче. Намират се долу в дъното. Лявото капаче се намира от дясната страна на педалите. А дясното огледално на лявото. И двете са приблизително правоъгълни (почти де). Държат се с по два пластмасови щифта да ги кажем. И по един кръстат винт. Та значи надупваш се :D и махаш двете капачета и зад тях ще видиш една плоска алуминиева кутия с една жълта букса. Буксата ще я откачиш само ако предварително си махнал минусовата клема на акумулатора. Кутията се държи с три болта. Два от лявата страна и един от дясната. Развиваш ги и вадиш противната гад :DNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Re: ECU за Air Bag
gagamoto написа:gagamoto написа:Колеги някой поставял ли е ECU за еър безите втора употреба?1.6 16v Abarth
Коментар
-
Re: ECU за Air Bag
xtry написа:колега а на диагностика ходи ли след като сложи новото еку или като го сложи и си гаснеше вече лампата ??Lancia Dedra 1.6 ie
FIAT Marea 2.0 20V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар