Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ECU за Air Bag

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ECU за Air Bag

Колеги някой поставял ли е ECU за еър безите втора употреба?
    Lancia Dedra 1.6 ie
    FIAT Marea 2.0 20V

ECU

трудно се намира на ниска ценаи не всеки ги прави на твоето какво му е [/code]
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: ECU

kluchar написа:
      Ами при мен ECUто има захранвания, минуси , плюсове и т.н. Обаче не комуникира с диагностичната апаратура и лампата на еър бега свети. Така я купих колата, а лампата ме дразни и искам да отстраня дефекта освен това. Все пак щом има еър бег, защо пък да не работи
      Lancia Dedra 1.6 ie
      FIAT Marea 2.0 20V

Коментар

Re: ECU

gagamoto написа:
        kluchar написа:
        Ами при мен ECUто има захранвания, минуси , плюсове и т.н. Обаче не комуникира с диагностичната апаратура и лампата на еър бега свети. Така я купих колата, а лампата ме дразни и искам да отстраня дефекта освен това. Все пак щом има еър бег, защо пък да не работи
        на дедрата лиили на мареата от подписа

Коментар

Koлега,прасни една снимка на твоето ЕКУ.Имам едно,което бях купил,но се оказа,че е различно от моето.
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

ECU то е за Мареата от подписа.Тия дни ще го щракна и ще пусна и снимка
            Lancia Dedra 1.6 ie
            FIAT Marea 2.0 20V

Коментар

ето снимки на моето.Ако е такова , кажи цена . - РАЗБИРА се колегата автор на темата е с предимство ако ще го взима .
              Прикачени файлове

Коментар

ОК ще видя какво е моето ЕКУ и ще ти кажа.А това ЕКУ е проверено и работи нали?! Щом го предлагаш сигурно е така де
                Lancia Dedra 1.6 ie
                FIAT Marea 2.0 20V

Коментар

Еърбега си има срок на експоатация и той е отбелязан на стикера в жабката. Срока е 10г за всички коли. ако твоя е на толкова, по добре го махни. Другия единствен възможен вариант е смяна с нов, ама е около 1500лв. Иначе просто не се занимавай с глупости защото е безсмислено да си купуваш стар такъв
                  Fiat Marea TD100

Коментар

iuly_vn написа:
                    Еърбега си има срок на експоатация и той е отбелязан на стикера в жабката. Срока е 10г за всички коли. ако твоя е на толкова, по добре го махни. Другия единствен възможен вариант е смяна с нов, ама е около 1500лв. Иначе просто не се занимавай с глупости защото е безсмислено да си купуваш стар такъв
                    Това за срока го знам . И че при мен е изтекъл също го знам. Приключил е още през 2007г. Все пак искам да отстраня проблема и гадната индикация на приборния панел да загасне. Методите за доброзорното и загасяне също са ми известни, но за сега не желая да ги прилагам.
                    Lancia Dedra 1.6 ie
                    FIAT Marea 2.0 20V

Коментар

99,9% e същото.Само трябва да видя къде е оставено.За работата - купих го от човек ,от форума.Продаваще си колата на части,която беше ударена отзад и еърбеците бяха ОК.Дори и тях продаваше.Нека да го намеря,че не знам къде е и ще го снимам.За съжаление при мен се оказа,че е друг модел и не става куплунга
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

malak problem s....

здравеите,аз съм нов тук във форума,и щте помоля да ме извините предварително ако нещо не съм написъл както трябва.Карам Браво 1.8,проблема ми е, че от два дена ми свети на таблото лампата за аербега,защо?на някой случвалу ли му се е?Ако може някои да ми каже от какво може да е.

Коментар

Re: malak problem s....

strelec написа:
                          здравеите,аз съм нов тук във форума,и щте помоля да ме извините предварително ако нещо не съм написъл както трябва.Карам Браво 1.8,проблема ми е, че от два дена ми свети на таблото лампата за аербега,защо?на някой случвалу ли му се е?Ако може някои да ми каже от какво може да е.
                          обикновенно - протича радиатора на парното и намокря аирбег централата, която е ТОЧНО под него - ще я познаеш по големите жълти кабели влизащи в нея

Коментар

Re: malak problem s....

u_bo написа:
                            strelec написа:
                            обикновенно - протича радиатора на парното и намокря аирбег централата, която е ТОЧНО под него - ще я познаеш по големите жълти кабели влизащи в нея
                            А и няма да е зле да посетиш някой по-читав сервиз за дигнастика. Меже просто да се окаже лоша връзка по буксите на външните за централата елементи. Разбирай еър бези, обтегачи на коланите и т.н.
                            Lancia Dedra 1.6 ie
                            FIAT Marea 2.0 20V

Коментар

Здравейте колеги.АЗ имам Фиат Мареa,а на сестра ми преди няколко дена вземах едно Браво.1997 година е с 2 air baga.Лампата ми светеше за airbaga.Проблема се оказа всеизвестния на вас.Протекъл радиатор на парното в/у ECU na airbaga.Обаче цифрмите ми са изтрити и нз какъв модул да търся.Някои би ли ми казал цифрите на модела.Колега дето е качил снимка на неговия модул от Мареата ми се струва,че е същия.Би ли ми казал само коя година е Мареата ?

Коментар

Working...
                              X