Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sony Gt-424u смяна на цвета на бутоните?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sony Gt-424u смяна на цвета на бутоните?

Имам това плеърче от скоро,но неможах да открия опцията за смяна на цвета на бутоните. Да имате идея как точно става?
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

сигурен ли си че я има тая опция. обикновенно при Sony задържаш врътката натисната и ти излиза едно меню в което не намира опцията за смяна на цвета(ILL мисля че беше съкратено)
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Разбрах как се казва опцията и как се правят настройките,но докато ги разглеждам никъде не ми попада такава?!
      Фиат Крома 1.9 16v+
      Фиат Браво 1.6 16v
      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Натискаш и задържаш volume бутона и ти се отваря менюто с настройките.Там я търси въпросната настройка.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Там търсих,обаче никъде я няма.Има за какво ли не,обаче такава за цвят няма.
          Фиат Крома 1.9 16v+
          Фиат Браво 1.6 16v
          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
            Там търсих,обаче никъде я няма.Има за какво ли не,обаче такава за цвят няма.
            Натисни бутона OFF един път да се изключи, но да остане на часовник. После пак задръж volume бутона и търси настройката.
            BRAVO 1.6 16V

Коментар

emzo написа:
              Натискаш и задържаш volume бутона и ти се отваря менюто с настройките.Там я търси въпросната настройка.
              Точно така---намира се м/у dimmer и auto scrull в същото меню. Но при изключено сд.
              Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
              ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Утре пак ще погледна,ама гледах досега в сайта на Сони в България и Англия спецификацията на тоя модел и там пише,че неможе да се сменя цвета на бутоните. Има ли някой с 420u /424u който си е сменил цвета на бутоните от настройките? Поне да знам има ли смисъл да се ровя или ще се окаже,че такава възможност няма.
                Фиат Крома 1.9 16v+
                Фиат Браво 1.6 16v
                Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Ето ти снимка от книжката:http://dox.bg/files/dw?a=897d00f555Забравих да кажа, че аз съм си сменил цвета на червен т.е. става.
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Абе колеги този модела няма опция за смяна на цвета. Той по принцип си е червен
                    Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Абе тоя наистина няма. Аз съм с уж "стария" модел 414, ама си имам."Green/Amber Changeable Illumination"То и без това червеното е по-готино.
                      Ex Fiat 126P
                      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS
                      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                      X