Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странен проблем с Сoupe-тo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Странен проблем с Сoupe-тo

Кирилицата е задължителна.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Coupe 2.0 16V ....

Re: stranen problem s coupe-to

nikimura123 написа:
    zdraveite :D imam coupe ot godina i polovina i dosega nqmah seriozni problemi s nego no ot nqkolko meseca kolata raboti na mnogo niski oboroti sutrin kato q zapalq trqbwa da q durja v oboroti dokato pozagree be6e se opravila sama neznam kak no kato q zapala si raboti sama i izvednuj pak taka(smenil sum toplinen dat4ik,termostat,landsonda.ako nqkoi moje da pomogne molq.... :P
    Здравей,Първо - пиши на кирилица, задължително Второ - имаш проблем със стъпковото моторче, според мен!Трето - няма да е зле, ако напишеш с какъв мотор е колата, за да не гадаем!
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

2.0 16v
      Fiat Coupe 2.0 16V ....

Коментар

добре да е стъпково моторче,отидох в сервиз да сменят термостата и им казах за стъпковото моторче и те после казаха,че нямала стъпково моторче???
        Fiat Coupe 2.0 16V ....

Коментар

a

Наистина 20 16v няма стъпков мотор. Незнам какво ти е на колицата но имам части за нея ако ти трябва нещо пиши ще помагам със каквото мога.
          FIAT-COUPE 2.0 16V TURBO
          ALFA ROMEO-155 1.8 8V
          ALFA ROMEO-ALFETTA 2.0 8V- реставрация в момента

Коментар

добре май е тва което вкарва въздуха където влиза в колекторите или пиша глупости незнам,а днеска я пала и тръгвам кофти не върви (бръм бръм),отивам до монтьора и 2 свещи бяха счупени оправиха я де!!!
            Fiat Coupe 2.0 16V ....

Коментар

pyrvo mnogo qsno 4e coupe s stypkov motor nqma vtoro pri coupe vsi4ko se opravlqva ot ecu treto moq syvet e da otide6 v specializiran serviz na fiat i da ti pro4etat ecu-to s exzeminer 4etvyrto oborotite na prazen hot pri studen dvigatel se opredelqt ot dat4ika za studeno palene koito se namira vyrhu termostata i e sys sin cvqt moje problema da idva ot nego1.12. Писането на кирилица е задължително.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Някой може да си мисли, че 2000 16V няма стъпково моторче, но не е баш така. 1800 моторът няма. А по отношение на свещите - интересното е че и тази която карах беше спукала свещ, а не бяха лоши. А ето го и самото моторче, за да не изглежда, че се заяждам с колегите.
                Прикачени файлове
                Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                -------------------------------------------------------------

Коментар

Working...
                X