Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адаптер(преходник) за касетофон?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Адаптер(преходник) за касетофон?

Колеги,трябва да купувам пластмасов адаптер,за да мога да монтирам касетофона на мястото на оригиналният.Искам да попитам има ли различни видове,кой бихте ми препоръчали и от къде сте го купили?Също може да добавите цена и снимка :D В Хасково намерих само на едно място едни китайски,но преди да са монтирани са криви,а какво ще стане,като ги напече слънцето.....
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

колега не бързай да купуваш за да не съжаляваш - като менкупих си за 24 лева от София един преходних .. ужасен е той не само че не влиза както трябва на местото там ... не само че не се закопчава както би трябвало ами и е по грозен от без преходник ..защото на него странно защо има някакви прорези които .. незнайно защо са там и го загрозяватчувал съм от други колеги че на кръговото на окръжна болница на цариградско шосе в София имало оригинални преходници които били най сполучливицената им е малко по висока около 30-35 лева но си заслужавааз моя преходник като го видя всеки път ми се иска да го изхвърля
    Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
    Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Някой знае ли къде в Пловдив или Карлово има от тези преходници гладките(които са и по-хубави) без прорезите за онзи покриващия панел) че моя го оризилих с коресилин, пък и без това беше от гадните?Извинявам се че ползвам темата!!
      Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
      Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
      Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Ето тоя преходник е от хубавите, взех го от Авител в София на цена 30лв.
        Прикачени файлове
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Working...
        X