Що не пробваш да сложиш филтри първо. С отделна инсталация мисля че няма да се реши проблема. Баластите от кой тип са? Тънки или дебели? Колко пари ти излезе комплекта? Питам, ако има начин да върнеш баластите, да си доплатиш да си вземеш по-хубави.Иначе за пробата, почти всяко автомобилно реле ще ти свърши работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo/a/Marea със и без CHECK - Подготовка за ксенон (ел.)
Collapse
X
-
Чудя се кога ще спреш да пишеш глупости в темата? Пусни си тема за тия баласти и проблемите, които си имаш с тях, а не пълни тази с шикалки! Моля! В тази тема е описано нещо, което не влияе по никакъв начин нито на километраж, нито на нищо, освен да се подобри начинът на работа на късите светлини. Не е възможно да има проблеми с тях, ако всичко е направено правилно и преди това всичко е било наред. Ако си имаш проблеми с късите светлини - тази тема не е мястото да ги разискваш, защото проблемът не е заради това, за което се говори тук.Ще ти спестя едно предупреждение сега, но при нов пост не по темата - няма. 5 от последните 6 мнения преди моето - са твои. Толкова ли не можеш да използваш редакция?
Коментар
-
Здравейте колеги специални благодарности на колегата за описанието.Днес направих подобрението на инсталацията.Всичко стана от първия път.При мен на конектора на волана се оказа първия кабел а при бушоните се оказа третия.Тока го замерих като пробождах кабелите с карфица че няма никакво място около волана.
Коментар
-
Здравейте колеги, И аз направих преработката на инсталацията на марея с чек всичко стана от първия път . При мен е втория кабел от горната букса и новият го пуснах директно към 86-то краче на релето като старият кабел го изолирах и всичко стана точно както го е описал колегата ogi28b.Благодаря за представената изчерпателна схема.Fiat Marea 1.9JTD 105 99г
Fiat Marea 1.9TD 100 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар