Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем Чистачките се включват сами.....!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем Чистачките се включват сами.....!!!!

Както си работи колата или си карам и чистачките се пускат сами и немога да ги спра даже като ги включа на режим за интервали пак не спират и така си трият трия трия и понякое време спрът.Колата е Мареа 2.4ТД.Някой ако е срещал или знае нещо по въпроса моля да сподели понеже е много гадно.Благодаря предварително!
    Fiat Stilo 1.9Mjet 150hp

Никой ли не се е срещал със същия проблем или да знае от какво може да е?
    Fiat Stilo 1.9Mjet 150hp

Коментар

Това изглежда като да ти се допират оголени кабели или да имаш проблем в самият превключвател на чистачките.Погледни за всеки случай какво е положението с дренажите за отичане на водата от пластмасата която е под предното стъкло.

Коментар

Благодаря колега ще провера и ще пиша
        Fiat Stilo 1.9Mjet 150hp

Коментар

Трябва да се търси по веригата..Иначе редовно по А1 към Пловдив и един път по А2 между Шумен и Варна ми се включваха чистачките заради гладката като стъкло настилка Но пък като изключех от лоста, спираха. При теб явно нещо не е закрепено като хората около превключвателя.

Коментар

В крайна сметка отидох при един майсто в Смолян и му е оставих казах какъв е проблема.по късно следобед отидох и си е взех.Каза че е сменил 2 релета който са били клеясали и е изчистил цялата платка(която се намира сигурно под предното стъкло незнам и аз).И сега няма го вече проблема.Това ми струваше 25лв.Поздрави на всички
            Fiat Stilo 1.9Mjet 150hp

Коментар

Working...
            X