Вижте този датчик, то няма как да го видите, бягайте и двмата на диагностика.VSS eror Vehicle speed sensor.Намира се на скоростната кутия, но къде точно не знам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоростомера не работи :(
Collapse
X
-
При мене се оправи откакто се стопли времето.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Вчера разглобих цялото табло и стрелката на скоростомера като че ли беше позаседнала леко.. размърдах я. Също така видях, че едното пинче на моторчето за стрелката за горивото е огънато и го оправих и него. Сега всичко работи единственото, което не ми харесва е, че лампата за колана почна да свети постоянно.. ама се живее и така.Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Е при теб пак лесно си се оправил но има и по тежки случаи като при мен например.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колега, ако си давал на контакт докато е откачено таблото, то ти е светнала лампата за EUROBAG. Тя представлява човече с кръгче пред него, в профил. Лампата за колан по принцип отсъства в оборудването на Браво/а, но изглежда като на долната снимка. Човече със сложени колани, но в анфас. Друг път въпросната лампа светвала ли ти е, възможно е фабрично да е сбъркано и лампата за възглавниците да е свързана на мястото за лампа за коланите. Снимай да видим какво свети, ако не ти е проблем.
Коментар
-
ogi28b написа:За съжаление не помага ресет на ЕКУ , налага се изчистване на грешката със специализиран софтуер.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар