Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GRUNDIG AD 182 H2 Размисли и Страсти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=535536ако е това цената е много добра.
    Прикачени файлове
    FIAT BRAVA 1,9-TD-100
    FIAT COUPE 2,0-16 - последно
    SUZUKI SUIFT 1,0 - служебно
    PEUGEOT PARTNER TEPEE

Коментар

Аз изхвърлих трансмитера и сложих чейнджър.След едномесечно обикаляне по пазарите купих два MCD 36 по за 30лв-неработещи.За мое учудване еднаквите като модел и визия кутии се оказаха с различни оптики.Немска им работа.Единият е със SF-U3000,струваща около 40лв.Другия е с KSS-540A-19лв. Това тъжно заводско радио свирна почти добре с изцяло заводски говорители.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
        Аз изхвърлих трансмитера и сложих чейнджър.След едномесечно обикаляне по пазарите купих два MCD 36 по за 30лв-неработещи.За мое учудване еднаквите като модел и визия кутии се оказаха с различни оптики.Немска им работа.Единият е със SF-U3000,струваща около 40лв.Другия е с KSS-540A-19лв. Това тъжно заводско радио свирна почти добре с изцяло заводски говорители.
        И на мен първата ми мисъл ми беше за чейнджър, ма се оказа че няма кабел до багажника а пък и сички тия аудио дискове бързо се отказах това хамата ми изглежда много прилично има точно този дисплей който ми трябва, стига да показва имана и общо брой песни ще стане идеално.ще ги видя бившите колеги за колко могат да ми го доставят
        Fiat Brava 1.6 16 волта 99г. HSX

Коментар

TAVOL - ниво на усилване на трафик програмата (недостъпно в БГ) SYNC - това не го помня за какво беше PHONE - усилване на звука на телефона (мисля че е за версии с вграден телефон в колата) PHONE on, off - дали да е включено хендсфри-то IGN - дали да се включва касетофона като дадеш на контакт BDLY - Boost Delay - мисля че забавя включването на усилвателя FADER - баланс предни/задни колони LOUD - оптимизация на звука за слушане на ниски нива. В общи линии усивла ниските и високите честоти MONO - изключва стерео приемането на радиото LOC - при използването на автоматично търсене на радио станция, намира само станции със силен сигнал. REG - мисля че беше обратното на LOC LRN - ако е на on, при стартиране на радиото то сканира и подрежда станциите, като после с бутоните нагоре/надолу само ги изреждаш ONVOL - ниво на звука по подразбиране при включване на касетофона дано ти свърши работа
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Такаааааааааааа..... почнах да се занумавам с проекта свалих касетофончето разкодирах го и сега си мера тоците по него. гледам сервизните схеми и събирам комплет еврейски звезди щото тъпите немци не зачитат обикнобенните болчета.ама загледах и буксата за цд чейнджъра и там има вход само че някой знае ли какъв сигнал минава през CD-BUS и дали мога да емулирам такъв сигнал??? скоро ще кача и някоя друга снимка
            Fiat Brava 1.6 16 волта 99г. HSX

Коментар

Working...
            X