Колеги някой може ли да ми каже къде се намират в купето релетата за къси и дълги при браво. Проблемът е, че постоянно ми горят лостчетата, 3 смених и последното го карам само на дълги, понеже късите отдавна ги няма, но и дългите ще ме изоставят. Струва ми се, че открих къде е проблема при старите лостчета, но дори и да съм ги оправил няма да има смисъл, трябва да намаля тока, който върви през тях, а ме съмнява че по колата ми е бърникано и затова искам да проверя имам ли изобщо някакви релета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде стоят релетата за светлините?
Collapse
X
-
Re: Къде стоят релетата за светлините?
van_dal написа:Колеги някой може ли да ми каже къде се намират в купето релетата за къси и дълги при браво. Проблемът е, че постоянно ми горят лостчетата, 3 смених и последното го карам само на дълги, понеже късите отдавна ги няма, но и дългите ще ме изоставят. Струва ми се, че открих къде е проблема при старите лостчета, но дори и да съм ги оправил няма да има смисъл, трябва да намаля тока, който върви през тях, а ме съмнява че по колата ми е бърникано и затова искам да проверя имам ли изобщо някакви релета.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
-
Има едно поддържащо реле , което захранва късите, когато караш на дълги, иначе късите когато работят само те, не минават през реле. Реле за дългите също няма. Това реле за късите се намира леко вдясно и малко нагоре от таблото с бушони. Можеш да прекараш късите винаги да минават през това реле, като си update-неш инсталацията. Има тема по въпроса.
Коментар
-
ogi28b написа:Има едно поддържащо реле , което захранва късите, когато караш на дълги, иначе късите когато работят само те, не минават през реле. Реле за дългите също няма. Това реле за късите се намира леко вдясно и малко нагоре от таблото с бушони. Можеш да прекараш късите винаги да минават през това реле, като си update-неш инсталацията. Има тема по въпроса.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Утре ще правим подобна интервенция в една кола, и ще снимам, и ще обясня нещата по-разбираемо, защото така цялата тема онази на нищо не прилича, то в нея се изписаха един куп ненужни неща.... Даже ако намеря 1/2 час, ще седна да ги разделя онези теми, и да станат отделни - за миенето и за инсталацията. Ако искаш изчакай до петък, с новите снимки и хубави, точни обяснения. Отпред ти липсва реле за пръскалки за фаровете, ако е това което си мисля, но защо светват фаровете...
Коментар
-
ogi28b написа:Утре ще правим подобна интервенция в една кола, и ще снимам, и ще обясня нещата по-разбираемо, защото така цялата тема онази на нищо не прилича, то в нея се изписаха един куп ненужни неща.... Даже ако намеря 1/2 час, ще седна да ги разделя онези теми, и да станат отделни - за миенето и за инсталацията. Ако искаш изчакай до петък, с новите снимки и хубави, точни обяснения. Отпред ти липсва реле за пръскалки за фаровете, ако е това което си мисля, но защо светват фаровете...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Има едно поддържащо реле , което захранва късите, когато караш на дълги, иначе късите когато работят само те, не минават през реле. Реле за дългите също няма. Това реле за късите се намира леко вдясно и малко нагоре от таблото с бушони.COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар