Здравейте,искам да ви попитам как точно се източва течността за пръскачките на предното стъкло от къде и как?Писах преди броени часове за пръскачките и се оказа,че течността замръзва,та трябва спешно да я източа....Много ще съм благодарен за бързите и точно отговори.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Източване на течност?!?
Collapse
X
-
ами изпръскваш я на почивки дори няма нужда цялата- вземи 0.5 син спирт, изпръскай половин литър и сипи синия спирт. няма да замръзне ако искаш пък си купи течност за чистачки концентрат, ама ще тряа поече да точишLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:ами изпръскваш я на почивки дори няма нужда цялата- вземи 0.5 син спирт, изпръскай половин литър и сипи синия спирт. няма да замръзне ако искаш пък си купи течност за чистачки концентрат, ама ще тряа поече да точишNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
u_bo
Viiipeer написа:Казанчето е наполовина пълно(не знам при фиатите колко побира) не става ли да купя готова зимна течност и да долея до горе или няма да има ефект?
Коментар
-
Viiipeer написа:Този вариант не ми се вижда лесен май-май?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Viiipeer написа:Този вариант не ми се вижда лесен май-май?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Сипвай и си размразявай казанчето.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Сипвай, сипвай! Дори я подрей малко ако имаш възможност, така ще ускориш процеса на размразяване! :D И пак няма гаранция, че ще стане лесно, най-трудно се размразяват маркучите и пръскалките. Следващият път си купи концентрат от ОМВ, струва 6лв. и нещо, но е за -70 градуса. Можеш да го разреждаш повечко и така ще имаш за по-дълго време, а и не смърди натрапчиво на химикал.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар