Здравейте колеги,имам проблем с дигиталното табло.Та паля,таблото се е рестартирало(оставям го на дневен километраж а намирам на годишен и осветлението се е променило)до тук добре няма страшно,потеглям и не след дълго почва да "мига"всичко отчита и си свети, но все едно има подадено променливо напрежение.Замерих и вярно 13.4-13.6-14.2V не презарежда но се мени постоянно и от там МИГА всичкото осветление!!??1.Рем.на алтернатор(смяна реле)-ефект няма 2.Смяна акумулатор-спря но по късно започна отново 3.Проверка на масите чистене и т.н.(на рога)-не и не ЕГАТИ...........!ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с токовете и дигиталното табло на Типо
Collapse
X
-
Там където са го правили алтернатора - освен ако не си го правил ти де, трябва да са го измерили по някакъв начин - при определена скорост трябва да подава определено напрежение, и да генерира определен ток. Ако има проблем с четките, например, и аз мога да ти сменя релето, да ти взема парите, и да ти кажа че съм го оправил. После да ти кажа "Е да, от нещо друго е, ама и релето си беше за смяна!"Също провери за всеки случай дали връзката м/у алтернатора и акумулатора е твърда, здрава, чиста.
-
Ще проверя за връзката и зап.кабели и ще пишаИнтересното е че при Темпрата ми с DGT табло разбира се като почна да има проблеми с зареждането Рем.на алтернатора(реле,статор и диодна плочка) и готово РАБОТИ.А в този случай е различно.Мерси за съветите.БРАВА С КЛЮЧ
Каква е максималната скорост при секса?
- 68, защото при 69 се обръщате.
Коментар
-
Малко закъснях но ...........Та кабелите на свещите бяха за смяна (сменихги) масите са наред чисти и т.н.Е да ама таблото и въобще всички светлини продължават да мигат (фарове,стопове табло всичко) НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ !! Дайте съветБРАВА С КЛЮЧ
Каква е максималната скорост при секса?
- 68, защото при 69 се обръщате.
Коментар
-
Здравей :D :D :D :D И моето табло се рестартираше. Аз имам клима - и тя се рестартираше както таблото и за това реших че проблема не е таблото. Оказа се че е бушона на плафона- таблото и климатика черпят от та ток за да не си изгубят данните. Това от мен Успех и с другият проблем. Виж всичко наред ли е с релетата- до акумулатора се намират.Аз и от там съм патил.Пиши докъде си стигнал.
Коментар
-
Цецо1 написа:Малко закъснях но ...........Та кабелите на свещите бяха за смяна (сменихги) масите са наред чисти и т.н.Е да ама таблото и въобще всички светлини продължават да мигат (фарове,стопове табло всичко) НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ !! Дайте съветФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар