Колеги пак са ми паднали дефлекторите на късите светлини! Това само на мен ли ми се случва? Гледам оная вечер се прибирам от работа и ми карат шофьорите на дълги.... След тва като се загледах - пак са паднали. Вие как решавате проблема(ако го имате изобщо). Фаровете от мареа ли за решението?
I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......
Колеги пак са ми паднали дефлекторите на късите светлини! Това само на мен ли ми се случва? Гледам оная вечер се прибирам от работа и ми карат шофьорите на дълги.... След тва като се загледах - пак са паднали. Вие как решавате проблема(ако го имате изобщо). Фаровете от мареа ли за решението?
ти май си единствения с този проблем.може би са ти ’наводнявани ’ фаровете и се е получила някаква корозия.иначе - с каквито и оригинални фарове да си - за браво или за мареа - проблем няма да имаш
Колега от личен опит мога да ти кажа че Депо с лупа не става.Аз си купих два нови такива като блъзнах колата.Грешката ми беше че като видях рефлекторите на дългите бяха супер и викам вземам ги,но не погледнах на късите.Като ги сложих на колата,късите светеха на половината от на старите валео с обърнати рефлектори,а дългите бяха добре но биеха по нагоре дългите спрямо късите.Един ден се ядосах и на единия сложих лупа обърната от валео фар и късите му светнаха,а другия новия Депо даже и с ксенона е зле.Освен това и лупата му е мътна и пръска светлината и заслепява.Последно като си давах рефлекторите за рециклиране и установих че даже има разлика между рефлекторите на Депо и Валео и оттам дори рециклирани Валео свети по добре от Депо.Някой ако му е интересно мога да пусна снимки да видите къде е разликата между лупата на Депо и Валео.И последно най добре е да се намери старо Валео но да не е очукано от камъчета стъклото,другото се оправя.С рециклиране и миене стават като нови,но очуканото няма оправия.Единственото предимство поне за мен е,че на Депото дългите светят по напред от на валеото.
Коментар