Монтирах си ксенон кит на късите светлини.Работи нормално.Проблемът ми е,че си разглеждах едни снимки на колата от преди няколко години и забелязах че когато са включени дългите светлини светят и късите едновременно,а сега не е така.Когато включа дългите,късите изгасват.На какво може да се дължи това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем къси-дълги!
Collapse
X
-
Re: Проблем къси-дълги!
NPD написа:Монтирах си ксенон кит на късите светлини.Работи нормално.Проблемът ми е,че си разглеждах едни снимки на колата от преди няколко години и забелязах че когато са включени дългите светлини светят и късите едновременно,а сега не е така.Когато включа дългите,късите изгасват.На какво може да се дължи това?NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
И аз да питам тук ако може.Когато пусна дългите десния фар включва със закъснение.А когато карам на къси и само пресветна изобщо не пресвятка дясния фар дори и да зарържа пресвяткането без да включа на дълги.От какво може да е това?Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
То май така си е по принципБатка,А като върнеш от дълги на къси, светват ли късите?COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
И аз имам подобен проблем. даже веднъж (в най-голямата тъмница по стария път София - Морето) минах на дълги, при което изгаснаха късите, а след като минах отново на къси - изгасна всичко. Изпаднахме в ужас за 1-2 секунди ... Как да го оправя това?Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
parvo zdraveite. Po temata naskoro si vzeh Fiat Marea 1.9 JTD 105-to slojih si ksenon za momenta samo na kusite i kogato prevklu4vam ot kusi na dulgi mi gasnat kusite saotvetno kogato varna kasi nqmam nikakvi farove ostava si na gabariti no nai interesnoto e 4e ne go pravi vinagi vijdam 4e dosta hora sa se sblaskali s tozi problem 6te pomolq ako nqkoi e namerel kade e problema da spodeli re6enietoblagodarq predvaritelnoВ този форум се пише само на кирилица !Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар