Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем къси-дълги!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем къси-дълги!

Монтирах си ксенон кит на късите светлини.Работи нормално.Проблемът ми е,че си разглеждах едни снимки на колата от преди няколко години и забелязах че когато са включени дългите светлини светят и късите едновременно,а сега не е така.Когато включа дългите,късите изгасват.На какво може да се дължи това?
    COUPE 1.8 16V
    Volvo XC90 T6

То май така си е по принцип
    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Re: Проблем къси-дълги!

NPD написа:
      Монтирах си ксенон кит на късите светлини.Работи нормално.Проблемът ми е,че си разглеждах едни снимки на колата от преди няколко години и забелязах че когато са включени дългите светлини светят и късите едновременно,а сега не е така.Когато включа дългите,късите изгасват.На какво може да се дължи това?
      Батка,А като върнеш от дълги на къси, светват ли късите?
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

И аз да питам тук ако може.Когато пусна дългите десния фар включва със закъснение.А когато карам на къси и само пресветна изобщо не пресвятка дясния фар дори и да зарържа пресвяткането без да включа на дълги.От какво може да е това?

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

То май така си е по принцип
          Не е така по-принцип,защото преди светиха заедно.Сега не ми се разглобява всико за да върна пак обикновенните крушки и да пробвам.
          Батка,А като върнеш от дълги на къси, светват ли късите?
          Да светват нормално.нямам проблем от дълги на късиЕто и снимка от преди две години
          Прикачени файлове
          COUPE 1.8 16V
          Volvo XC90 T6

Коментар

мда може.При мен са други фарове

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Re: Проблем къси-дълги!

NPD написа:
              Монтирах си ксенон кит на късите светлини....
              Ти сам ли ги монтира или някой друг? За да се получи така, следва че има грешка в свързването. Имам приятел с Купе, на който му сложихме ксенон на всички светлини + халогените и няма подобни ядове.
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Някой няма ли схема да погледна как са релетата.Мисля че всичкое вързано нормално,защото самостоятелно работят и къси и дълги.
                COUPE 1.8 16V
                Volvo XC90 T6

Коментар

И аз имам подобен проблем. даже веднъж (в най-голямата тъмница по стария път София - Морето) минах на дълги, при което изгаснаха късите, а след като минах отново на къси - изгасна всичко. Изпаднахме в ужас за 1-2 секунди ... Как да го оправя това?
                  Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
                  MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
                  Engine Stamp: 176B9.000
                  Version Code: 176BV
                  Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

COUPE 1.8 16V
                    Volvo XC90 T6

Коментар

parvo zdraveite. Po temata naskoro si vzeh Fiat Marea 1.9 JTD 105-to slojih si ksenon za momenta samo na kusite i kogato prevklu4vam ot kusi na dulgi mi gasnat kusite saotvetno kogato varna kasi nqmam nikakvi farove ostava si na gabariti no nai interesnoto e 4e ne go pravi vinagi vijdam 4e dosta hora sa se sblaskali s tozi problem 6te pomolq ako nqkoi e namerel kade e problema da spodeli re6enieto blagodarq predvaritelnoВ този форум се пише само на кирилица !Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
                      X