Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква е тази лампа на таблото?....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dreaming написа:
    Не било лесно да се свалят и изчистят тези дюзи... Свалял се алтернатор и незнам там още какво, за да се стигне до тях - поради, което цената за услугата ти се качва доста... Тъпа работа!
    БЯГАЙ ОТ ТОЗИ МАЙСТОР!!!!!!!Явно е пълен мошенник, дюзите влизат веднага след всмукателния колектор и се намират отгоре на двигателя не се сваля нищо освен дюзите!!! Явно трява да вземеш някой по-опитен от теб, когато водиш колата на ремонт, защото са те взели за мезе.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Tornado написа:
      Dreaming написа:
      Аз съм с 1.6 и ми дава градско 6-7. Извънградско ми пада под 5.
      Колега сега целия форум ти завижда за автомобила който имаш.За извънградско съм съгласен ама в града да направиш този разход не съм съгласен.
      Защо бре, батко?Зависи как и откъде до къде кара. Ако пътят й е без задръствания и ползва колата предимно за близки разстояния, не виждам причина да не й харчи толкова. Друг е въпросът как е направила това изчисление. А иначе аз утре отивам на диагностика...
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

И така - продължавам с този проблем. Свалихме въпросните дюзи, оставих ги за почистване и мастора се обади, че въпросната 3-та не може да се чисти - тотално си е за смяна. Оттам звънене по магазините да си търся нова. Проблема не е да се намери такава, проблема е на каква цена ще си я намериш. За инфо само - най-евтино е ( от там току-що я купих и аз) 118 лв. в магазин на Стамболийски ( до канала). В Ауто Италия цената й е 448 лв. А в останалите магазини, на които се обаждах, цената беше около 150 -190 лв.

Коментар

Dreaming написа:
          118 лв. в магазин на Стамболийски ( до канала).
          Това с отстъпката за форума ли е, или без?

Коментар

А преди това колата работела ли е на 3 цилиндъра,та сега да се сменява каквото и да било.
            FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

Коментар

Цената е без отстъпка. Аз незнаех, че има такова нещо. zzzz323 - първо като светна лампата, си работеше нормално, но последно, когато я запалихме (преди да свалим дюзите) работеше на три.

Коментар

Урааа! Колата ми е готова. Тъпия майстор, който ми чистеше дюзите, не ми ги сложил правилно и когато ги сглобихме, като текна един бензин.... ужас! Добре, че момчето, което сглобяваше е със златни ръце! Вече сваля и качва алтернатора и дюзите за 20 мин! Ако, на някой му се наложи нещо подобно - препоръчвам ви го, страшен е!

Коментар

Къде са тия златни ръце?
                  Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Аиде без златни ръце по-добре на никои да не му се налага компетентната намеса на ’’маистори’’по колата.
                    FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

Коментар

Това момче е в Дружба, в сервиз срещу ТЕЦ - а. Казва се Светльо - 0884230049., но да не ви се налага все пак ....

Коментар

Ако си ги свалиш сам е 40 кинта обикновенно.По 10 на дюза.

Коментар

Да, и аз по толкова ги платих. Но не на всякъде е 10 лв. на дюза, аз проверих на няколко места преди това, и по 15 и по 17 може да ти вземат.

Коментар

Working...
                          X