Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли ЛУПИ на обикновенни фарове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може ли ЛУПИ на обикновенни фарове

Здравейте Колеги, четох и търсих доста във форума, но не открих следната информация. Може ли да се сложат ( има ли) лупи с ръчна настройка на светлината. Желанието ми еда сложа лупи на моята Брава, но при мен нямам екстрата да регулирам фаровете - елекрически, тъй че има ли лупи, които да се регулират ръчно като обикновен фар. Мерси.
    Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
    Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Устройствата за регулиране са ел.моторче (което може да се регулира и ръчно има си врътка отгоре), и механична врътка за реглаж.Т.е няма да имаш проблем,че нямаш ел.реглаж от купето,то и аз нямах като сложих лупите ама лесно си ги направих ел. щото си имаха моторчета на фаровете и само малко си поиграх със схемата.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Колега, а как успя да си направиш в Купето, копчето за регулиране. И знаеш ли от къде мога да си купя читави нови или на старо фарове. МЕждудругото, много се радвам, че точно ти ми отговряш, тъй като снощи много внимателно и с голямо желание четох темата ти за поставяне на фаровете - Лупи. Само малко не ми стана ясно как да оправя габаритите, ама нека стигна до там, ще питам може и пък без габарити.

Коментар

koleff написа:
        Колега, а как успя да си направиш в Купето, копчето за регулиране. И знаеш ли от къде мога да си купя читави нови или на старо фарове. МЕждудругото, много се радвам, че точно ти ми отговряш, тъй като снощи много внимателно и с голямо желание четох темата ти за поставяне на фаровете - Лупи. Само малко не ми стана ясно как да оправя габаритите, ама нека стигна до там, ще питам може и пък без габарити.
        Абе, колега, откъде от ОК си? Аз съм от 2, високите блокове. Аз към февруари съм замислил да сменям визията. Може да измислим нещо. Иначе най-добре е стари Валео, новите са много скъпи, а и не знам има ли и откъде. Отваряш, чистиш и всички процедури, които са нужни (така ми обяси вчера pi4_s_bravo ). Мен можеш да ме познаеш вече, като видиш едно браво със светещи ленти с диодчета под фаровете. Много яко стана. :Д Вързах ги към габаритите и заспа картинката. Като взема лупите, възнамерявам да ги мушна вътре . Дано не седи циганско. Днес ще видя да направя някоя снимка. ЕДИТ: И сега установих, че всички сме от един квартал. Ако не се лъжа pi4_s_bravo е от ОК-1, някъде около детската градина. Даже мисля, че съм сме се разминавали. Може и да греша. Съдия по тази снимка, която е пуснал в един друг форум
        NOW: ???
        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Здрасти колега svetkos_, от Овча купел 1 съм, бл. 402, най-паркинг пред жилищен блок, който има в София може да пием по кафе някой ден и без друго сега го давам малко безработен

Коментар

koleff написа:
            Здрасти колега svetkos_, от Овча купел 1 съм, бл. 402, най-паркинг пред жилищен блок, който има в София може да пием по кафе някой ден и без друго сега го давам малко безработен
            Може, разбира се. Аз принципно всеки ден съм при любимата тук, на картата, ограденото. Промишлена е улицата, разделяща ОК-1 и ОК-2. Където е Крали Марко. Иначе съм в ОК-2, 42 бл. До Доверие точно. Аз не знам къде е 402, но имам съмнение за този с паркинга на снимката, която съм дал сега. И дори от време на време виждам някаква бежава май Брава. Даже се е случавало постоянно да сме една до друга кола.
            Прикачени файлове

Коментар

моя блок е отсрешния на този който си отбелязал. Блока в който казваш че ходиш при любимата, има два магазина под него, нали? Що се отнася за колата, не моята не е бежова, а тъмно синя

Коментар

koleff написа:
                моя блок е отсрешния на този който си отбелязал. Блока в който казваш че ходиш при любимата, има два магазина под него, нали? Що се отнася за колата, не моята не е бежова, а тъмно синя
                Същия. Тази седмица ми свърши почивката. Другата, ако си на линия, може да се видим. Айде да не ти спамя по темата. Аз принципно съм харесал тези ДЕПО. Но пък се замислям за стари Валео.

Коментар

Абе вие го обърнахте на сайт за запознанства... :lolsign
                  НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
                  И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

KbH40 написа:
                    Абе вие го обърнахте на сайт за запознанства... :lolsign
                    //офф"Фичо", стига спамил Поне ще се запознаем, дупе до дупе живеем.

Коментар

svetkos_ написа:
                      koleff написа:
                      Същия. Тази седмица ми свърши почивката. Другата, ако си на линия, може да се видим. Айде да не ти спамя по темата. Аз принципно съм харесал тези ДЕПО. Но пък се замислям за стари Валео.
                      да тези изглеждат добри, дано и да са хубави..цената им е прилична. Преди 5-6 месеца тъкмо си купих чисто нови, сега заради един десен ( пукнато стъкло) реших да сменя и двата и то с лупи. Щесе оръся пак, но дано си заслужават лупите. Заведох щета онзи ден за пукнатото стъкло на фара и не знам колко пари ще ми върнат. Даже преди да ми платят искат да им занеса стария фар..тцтцтц. Идиоти. Така и така стана дума за Каско, може ли да ме посъветва някой къде да напрвя каско, сегфа съм на Лев Инс, ама нещо не съм довоелн. Относно срещата , ОК колега аз съм си стук.,..пиши ще пием по кафе

Коментар

svetkos_ написа:
                        koleff написа:
                        не си взимай ДЕПО.тях не можеш да ги подобриш, докато стари ВАЛЕО с чистене и рециклиране на рефлектор стават СУПЕР

Коментар

какво означава рециклиране на рефлектор и кой го прави?

Коментар

koleff написа:
                            Как кой, разбирa се Google
                            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

koleff написа:
                              аз бе !!! как кой .. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=33163

Коментар

Working...
                              X