Здравейте Колеги, четох и търсих доста във форума, но не открих следната информация. Може ли да се сложат ( има ли) лупи с ръчна настройка на светлината. Желанието ми еда сложа лупи на моята Брава, но при мен нямам екстрата да регулирам фаровете - елекрически, тъй че има ли лупи, които да се регулират ръчно като обикновен фар. Мерси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли ЛУПИ на обикновенни фарове
Collapse
X
-
Устройствата за регулиране са ел.моторче (което може да се регулира и ръчно има си врътка отгоре), и механична врътка за реглаж.Т.е няма да имаш проблем,че нямаш ел.реглаж от купето,то и аз нямах като сложих лупите ама лесно си ги направих ел. щото си имаха моторчета на фаровете и само малко си поиграх със схемата.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
-
Колега, а как успя да си направиш в Купето, копчето за регулиране. И знаеш ли от къде мога да си купя читави нови или на старо фарове. МЕждудругото, много се радвам, че точно ти ми отговряш, тъй като снощи много внимателно и с голямо желание четох темата ти за поставяне на фаровете - Лупи. Само малко не ми стана ясно как да оправя габаритите, ама нека стигна до там, ще питамможе и пък без габарити.
Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
koleff написа:Колега, а как успя да си направиш в Купето, копчето за регулиране. И знаеш ли от къде мога да си купя читави нови или на старо фарове. МЕждудругото, много се радвам, че точно ти ми отговряш, тъй като снощи много внимателно и с голямо желание четох темата ти за поставяне на фаровете - Лупи. Само малко не ми стана ясно как да оправя габаритите, ама нека стигна до там, ще питамможе и пък без габарити.
Аз към февруари съм замислил да сменям визията. Може да измислим нещо.
Иначе най-добре е стари Валео, новите са много скъпи, а и не знам има ли и откъде. Отваряш, чистиш и всички процедури, които са нужни (така ми обяси вчера pi4_s_bravo
). Мен можеш да ме познаеш вече, като видиш едно браво със светещи ленти с диодчета под фаровете. Много яко стана. :Д Вързах ги към габаритите и заспа картинката. Като взема лупите, възнамерявам да ги мушна вътре
. Дано не седи циганско.
Днес ще видя да направя някоя снимка.
ЕДИТ: И сега установих, че всички сме от един квартал. Ако не се лъжа pi4_s_bravo е от ОК-1, някъде около детската градина.
Даже мисля, че съм сме се разминавали. Може и да греша. Съдия по тази снимка, която е пуснал в един друг форум
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
koleff написа:Здрасти колега svetkos_, от Овча купел 1 съм, бл. 402, най-паркинг пред жилищен блок, който има в Софияможе да пием по кафе някой ден и без друго сега го давам малко безработен
Аз принципно всеки ден съм при любимата
тук, на картата, ограденото. Промишлена е улицата, разделяща ОК-1 и ОК-2. Където е Крали Марко.
Иначе съм в ОК-2, 42 бл. До Доверие точно. Аз не знам къде е 402, но имам съмнение за този с паркинга на снимката, която съм дал сега. И дори от време на време виждам някаква бежава май Брава. Даже се е случавало постоянно да сме една до друга кола.
Коментар
-
koleff написа:моя блок е отсрешния на този който си отбелязал. Блока в който казваш че ходиш при любимата, има два магазина под него, нали? Що се отнася за колата, не моята не е бежова, а тъмно синяТази седмица ми свърши почивката. Другата, ако си на линия, може да се видим. Айде да не ти спамя по темата. Аз принципно съм харесал тези ДЕПО. Но пък се замислям за стари Валео.
Коментар
-
svetkos_ написа:koleff написа:моя блок е отсрешния на този който си отбелязал. Блока в който казваш че ходиш при любимата, има два магазина под него, нали? Що се отнася за колата, не моята не е бежова, а тъмно синяТази седмица ми свърши почивката. Другата, ако си на линия, може да се видим. Айде да не ти спамя по темата. Аз принципно съм харесал тези ДЕПО. Но пък се замислям за стари Валео.
Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
u_bo
svetkos_ написа:koleff написа:моя блок е отсрешния на този който си отбелязал. Блока в който казваш че ходиш при любимата, има два магазина под него, нали? Що се отнася за колата, не моята не е бежова, а тъмно синяТази седмица ми свърши почивката. Другата, ако си на линия, може да се видим. Айде да не ти спамя по темата. Аз принципно съм харесал тези ДЕПО. Но пък се замислям за стари Валео.
Коментар
-
u_bo
koleff написа:какво означава рециклиране на рефлектор и кой го прави?http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=33163
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар