Здравейте Колеги, четох и търсих доста във форума, но не открих следната информация. Може ли да се сложат ( има ли) лупи с ръчна настройка на светлината. Желанието ми еда сложа лупи на моята Брава, но при мен нямам екстрата да регулирам фаровете - елекрически, тъй че има ли лупи, които да се регулират ръчно като обикновен фар. Мерси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли ЛУПИ на обикновенни фарове
Collapse
X
-
Устройствата за регулиране са ел.моторче (което може да се регулира и ръчно има си врътка отгоре), и механична врътка за реглаж.Т.е няма да имаш проблем,че нямаш ел.реглаж от купето,то и аз нямах като сложих лупите ама лесно си ги направих ел. щото си имаха моторчета на фаровете и само малко си поиграх със схемата.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
-
Колега, а как успя да си направиш в Купето, копчето за регулиране. И знаеш ли от къде мога да си купя читави нови или на старо фарове. МЕждудругото, много се радвам, че точно ти ми отговряш, тъй като снощи много внимателно и с голямо желание четох темата ти за поставяне на фаровете - Лупи. Само малко не ми стана ясно как да оправя габаритите, ама нека стигна до там, ще питам може и пък без габарити.Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
koleff написа:Колега, а как успя да си направиш в Купето, копчето за регулиране. И знаеш ли от къде мога да си купя читави нови или на старо фарове. МЕждудругото, много се радвам, че точно ти ми отговряш, тъй като снощи много внимателно и с голямо желание четох темата ти за поставяне на фаровете - Лупи. Само малко не ми стана ясно как да оправя габаритите, ама нека стигна до там, ще питам може и пък без габарити.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
koleff написа:Здрасти колега svetkos_, от Овча купел 1 съм, бл. 402, най-паркинг пред жилищен блок, който има в София може да пием по кафе някой ден и без друго сега го давам малко безработенNOW: ???
Коментар
-
koleff написа:моя блок е отсрешния на този който си отбелязал. Блока в който казваш че ходиш при любимата, има два магазина под него, нали? Що се отнася за колата, не моята не е бежова, а тъмно синяNOW: ???
Коментар
-
svetkos_ написа:koleff написа:моя блок е отсрешния на този който си отбелязал. Блока в който казваш че ходиш при любимата, има два магазина под него, нали? Що се отнася за колата, не моята не е бежова, а тъмно синяEx - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
u_bo
svetkos_ написа:koleff написа:моя блок е отсрешния на този който си отбелязал. Блока в който казваш че ходиш при любимата, има два магазина под него, нали? Що се отнася за колата, не моята не е бежова, а тъмно синя
Коментар
-
u_bo
koleff написа:какво означава рециклиране на рефлектор и кой го прави?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар