u_bo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли ЛУПИ на обикновенни фарове
Collapse
X
-
koleff написа:но все пак си мисля, че ако старо Валео е 80-100 лв то по-добре да е нов ДЕПО и да го пратя на рециклиранеNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Първо тука тема за фаровете не съм пускал,тя е на един колега дето има почти същото браво. Второ,подвизавам се из Люлин,а и снимката дето е дадена е в друг микрорайон,но пак е в Люлин. Незнам защо всички сте се хванали за това рециклиране при положение,че рефлекторите на късите зад лупата може да се завърта на 180 градуса, обяснявам защо- топлината отива нагоре и рефлектора потъмнава над крушката,не под нея.А при късите светлини долната част на рефлектора не играе роля,тоест намирате читави фарове Валео,отваряте ги,чистене миене и ЗАВЪРТАНЕ на рефлекторчето зад лупата,след това крушки Осрам Найтбрейкър + премахване на излишните загуби по кабелите и фаровете стават слънце. Ако има въпроси питайте, ако не аз то има достатъчно хора с лупи и няма да ви се наложи да откривате топлата вода. :DФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Въф форума има колега с морга който редовно има такива.И дори и да се обърне рефлектора - все пак остава да липсва част от отражателя му. Дали играе роля или не - няма да коментирам След операцията с обръщането най много да изгори и останалата част. Виждал съм поне 5 разбити фара с лупи и всичките бяха с нагорели рефлектори - явно там е слабото място на фара.Ако се взимат такива фарове втора употреба, наистина най добрият вариант е да се рециклират и да се сложи ксенон.Има доста подобни теми - примерно тази -> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=361582В нея съм написал защо не трябва да се взима Депо. Аз съм с такива, но поне ми ги сложиха безплатно
Коментар
-
ilkor написа:Въф форума има колега с морга който редовно има такива.И дори и да се обърне рефлектора - все пак остава да липсва част от отражателя му. Дали играе роля или не - няма да коментирам След операцията с обръщането най много да изгори и останалата част. Виждал съм поне 5 разбити фара с лупи и всичките бяха с нагорели рефлектори - явно там е слабото място на фара.Ако се взимат такива фарове втора употреба, наистина най добрият вариант е да се рециклират и да се сложи ксенон.Има доста подобни теми - примерно тази -> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=361582В нея съм написал защо не трябва да се взима Депо. Аз съм с такива, но поне ми ги сложиха безплатноNOW: ???
Коментар
-
svetkos_ написа:Кой е колегата с моргата?
Коментар
-
ogi28b написа:svetkos_ написа:Кой е колегата с моргата?NOW: ???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар