Колеги купих си тубичка с вгаден усилвател. Тъндър нищо особено. Обаче ми изникна следния проблем...като я взех естествено не ме сдържа и я пробвах...подадох ток от плюса който идва при касетофона маса дадох в багажника и контрола на мястото му там на ЦД-то синичкото кабелче...бръм всичко тръгна 6+...звука идеален...обаче онзи ден реших вече да си свържа всичко както си му е реда и не бачкаа...прекарах всички кабели под корите на вратите изкарах плюса до акумолатора...закачих яко масата в багажника...опънах кабела за контрола и никой...меря ток отива маса има всичко 6...па тубето не бачкуни...мерих въртях суках няма и това е...дайте предположение да не би да съм сгрешил като съм подал ток от акумолатора!? силно ме съмнява защото при ЦД-то отива същия този ток...кабелите са здрави всичко е 6 тубата е пробвана и си бачка обаче нъц сега не тръгва...!? някакви идеи? модела на тубето е TR-10A...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си свържа тубата!?
Collapse
X
-
kiselo написа:sacheto написа:Колко пари ти струваше тубата?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
има снимка в гаража...тубето се чува добре поне за мен е задоволително...ако очаквате обаче да ви подкача кората или да ви дрънка номера на колата просто забравете...за едно нормално слушене върши перфектна работаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар