извинете за тъпия или всъщност много тъпия въпрос но как става този номер с Самодиагностикатаче си нямам на идеяаз съм с Пунто 1.2i 8V 2001г.ПП:благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Процедура по самодиагностика-Как???
Collapse
X
-
Процедура по самодиагностика-Как???
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue BirdЕтикети: –
-
па и аз нз то па за сичко по отделно ли се праи или какпросто абсолютно нищо нз за тая работа ама ми се вижда полезна,и ми се иска да науча повече ноо явно няма да станеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
u_bo
Re: Процедура по самодиагностика-Как???
todorshalev написа:извинете за тъпия или всъщност много тъпия въпрос но как става този номер с Самодиагностикатаче си нямам на идеяаз съм с Пунто 1.2i 8V 2001г.ПП:благодаря предварително
Коментар
-
Колегата сигурно е прочел в другата тема какво бях написал, понеже съм го написал точно така "процедура по самодиагн." , та колега todorshalev - това се отнасяше за колегата bagercho, а той е с Мареа (Браво/а) - ппри тях може да се прави самодиагностика на полуавтоматичния климатик, и резултатите се изписват на дисплейчето. На Пунто - нямам си идея.
Коментар
-
Мерси за отговорите особено на u_boШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
кола диагностика
колега само диагностика наистина може да се направи нотрябва модела ти да е с много екстри например навигация като на Стилото някой модели . тамможе да изписва някой неща .за климатроника ако имаш и там малко може да разбереш а иначе Диагностика на Новото ПУНТО се прави с други кабели вече с Виза не става тя е за по стари коли до 2000г има други като с ELM327 новите пък са по CAN с OBD букса
Коментар
-
аха разбрах вече че самодиагностиката става с ПЦ и кабелиа каде е въпросният куплонг за връзка към колата ? ако някои знае де :DШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар