Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Регулиране на фарове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Регулиране на фарове

Колеги, помогнете със съвет как да си вдигна малко фаровете. Знам къде са врътките, но проблема е че са докрай и пак са ниски. Особенно десния, който е нов, защото на стария му счупих стъклото. Благодаря предварително и весело посрещане на Новата година.

Използвай Търсене! Темата е дискутирана много пъти!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Мисля, че се подразбира че от винтовете не става. Питам има ли друг начин. С търсачката излизат теми за стандартен реглаж.

Коментар

Новия фар предполагам е ДЕПО, ако е така просто се примиряваш, че ще свети ниско или го рзглабяш, което не е препоръчително, проблемът е че рефлектора опира в пластмасата на фара и затова не може да се вдигне повече, трябва да се отвори и да се изреже.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Варианта е да се отвори фара и да се развие ябълката вътре,която държи рефлектора за пластмасата (корпуса) отзад.При фаровете Валео (имал съм си работа с 6 бр. такива) всичките бяха за донагласяне от там понеже не се вдигаха достатъчно високо.
          Фиат Крома 1.9 16v+
          Фиат Браво 1.6 16v
          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Малко ме е страх да го отварям, защото токо си счупих стария. После разбрах, че се нагрявало със сушоар.

Коментар

Аз имах същия проблем с чисто нови фарове Депо.Не можеха да се вдигат защото рефлектора опира в пластмасов детайл вътре.Реших си проблема като с горещ поялник я изрязах през отвора за смяна на крушката.Няма нужда да се отваря фара заради това ...

Коментар

Благодаря колега. Наистина трудно се движи и с моторчето и в един момент даже май щраква, като все едно минава препятствие. Ще се пробвам с поялника, но като гледам ще е чак догодина :D .

Коментар

Working...
                X