и при мен го имаше проблема с премигването на ксенона,сложих си реле и сега е по добре.преди ако небеше запалена колата едната крушка почваше да премигва,сега е ок.взех едно реле 40А и го свързах на мястото на крушката за къси на десния фар (понеже е по близко до акумолатора) то прекъсва плюса който е вързан директно на акумолатора и утива към баластите сложих и един предпазител 20А,минуса отива директно към баластите.това е най елементарния и бърз начин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подсигуряване на ксенона с реле
Collapse
X
-
2she написа:и при мен го имаше проблема с премигването на ксенона,сложих си реле и сега е по добре.преди ако небеше запалена колата едната крушка почваше да премигва,сега е ок.взех едно реле 40А и го свързах на мястото на крушката за къси на десния фар (понеже е по близко до акумолатора) то прекъсва плюса който е вързан директно на акумолатора и утива към баластите сложих и един предпазител 20А,минуса отива директно към баластите.това е най елементарния и бърз начин.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
ogi28b написа:...и грешен, да добавя. И ти не си търсил причината, а си опитал да се справиш със следствието.BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
E46 320D
Коментар
-
2she написа:и двата фара ли ти гаснат.пробвал ли си с други баласти.тея като ги барнеш топли ли са.може баластите да са проблемни аз върнах едни кадето неможеха да палят и мигъха.NOW: ???
Коментар
-
2she написа:включи ги директно на акумолатора първо и ги остави да светят,зада провериш дали проблема не ти е от ксенона,задните светлени нямат общо със къси/дълги на фаровите,отзат се получава нагаряне и ступяване на буксата на стопаNOW: ???
Коментар
-
ogi28b написа:Scorpion_BV написа:Явно проблема е в ключа. Ако не го пипам всичко си работи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар