и при мен го имаше проблема с премигването на ксенона,сложих си реле и сега е по добре.преди ако небеше запалена колата едната крушка почваше да премигва,сега е ок.взех едно реле 40А и го свързах на мястото на крушката за къси на десния фар (понеже е по близко до акумолатора) то прекъсва плюса който е вързан директно на акумолатора и утива към баластите сложих и един предпазител 20А,минуса отива директно към баластите.това е най елементарния и бърз начин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подсигуряване на ксенона с реле
Collapse
X
-
2she написа:и при мен го имаше проблема с премигването на ксенона,сложих си реле и сега е по добре.преди ако небеше запалена колата едната крушка почваше да премигва,сега е ок.взех едно реле 40А и го свързах на мястото на крушката за къси на десния фар (понеже е по близко до акумолатора) то прекъсва плюса който е вързан директно на акумолатора и утива към баластите сложих и един предпазител 20А,минуса отива директно към баластите.това е най елементарния и бърз начин.Пък може да се окаже, че като твоя проблем. Знаели човек. При мен странното е, поне за мен, че около 10 сек, веднага след като се пуснат фаровете, има къси дълги. После гасне, ако се подаде светлинен сигнал. Както и да е. Дано след НГ да могат момчетата да открият проблема. Останалото е лесно, мисля.
We’ll see...
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
ogi28b написа:...и грешен, да добавя. И ти не си търсил причината, а си опитал да се справиш със следствието.BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
E46 320D
Коментар
-
2she написа:и двата фара ли ти гаснат.пробвал ли си с други баласти.тея като ги барнеш топли ли са.може баластите да са проблемни аз върнах едни кадето неможеха да палят и мигъха.NOW: ???
Коментар
-
2she написа:включи ги директно на акумолатора първо и ги остави да светят,зада провериш дали проблема не ти е от ксенона,задните светлени нямат общо със къси/дълги на фаровите,отзат се получава нагаряне и ступяване на буксата на стопаВсе до неделя ще изчакам.
Айде лека вечер от мен!
NOW: ???
Коментар
-
ogi28b написа:Scorpion_BV написа:Явно проблема е в ключа. Ако не го пипам всичко си работи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар