някъде видях описание в картинки но не го намерих с търсачката ,ако някой го е правил нека да обясни интересува ме има и една лампичка отдолу на пепелника (не вътре)и за нея как стой въпроса със смяната .Колата ми е марея уикенд тд 100, 97 година
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете за смяна на осветлението на запалката
Collapse
X
-
Re: помогнете за смяна на осветлението на запалката
lubomm написа:някъде видях описание в картинки но не го намерих с търсачката ,ако някой го е правил нека да обясни интересува ме има и една лампичка отдолу на пепелника (не вътре)и за нея как стой въпроса със смяната .Колата ми е марея уикенд тд 100, 97 годинаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
1. Натискаш тук ->Google търсене във форума2. В полето за търсене пишеш -> пепелник крушка3. Следващият път преди да пуснеш подобна тема ползваш търсачката
Коментар
-
ilkor написа:1. Натискаш тук ->Google търсене във форума2. В полето за търсене пишеш -> пепелник крушка3. Следващият път преди да пуснеш подобна тема ползваш търсачката
Коментар
-
van_dal написа:Тази крушка, която ти виси може би е една от крушките в пепелника, по-принцип в легенчето пред ск. лост няма осветяване......
Коментар
-
lubomm написа:van_dal написа:Ами колегата crush е описал много добре кое как трябва да се направи, а много интересно ми стана за тази крушка пред скоростния лост, вземи я снимай да я видим :DФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:lubomm написа:van_dal написа:Ами колегата crush е описал много добре кое как трябва да се направи, а много интересно ми стана за тази крушка пред скоростния лост, вземи я снимай да я видим :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар