искам да питам... някой слагал ли е? колко струва, как се монтират. и как се осъществява сигнализацията (на дисплей, с лампички...)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съвет за паркинг сензори...
Collapse
X
-
Аз преди време бях гледал една не много сложна схема в едно списание. Беше с един датчик, т.е. е хубаво да се направят поне две такива устройства. Захранваше се, когато се вкючи задна скорост и подобно на радарите започва да писука пред определен интервал от време. Колкото разстоянието до обекта намалява-толкова по-често започва да пищи. Сега, като се замисля... ако се сложат две устройства и двете пищат... ще е лудница Имаше и светодиод, който мигаше заедно с пищенето. Днес със сигурност някъде се продават много по-добри комплекти... ни, къде ли!?!?Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Vladim написа:къде ли!?!?Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
А ако има ентусиасти да си го направят сами: http://mladkonstruktor.bg/IR_parking.htmВ този сайт (MladKonstruktor.bg) има и много други интересни неща.
Коментар
-
ivo написа:Vladim написа:къде ли!?!?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: съвет за паркинг сензори...
аз си взех но незнам каде да го сложа отдзат а и нари сега е мокро немисе занимава он иначе е от Млат конструктор с поръчка и е със звуков сигнал. иначе равоти но малко трябва да се обработи иначе няма каде да се сложи освен в задната броня някаде /kluchar.ad-bg.net/
Коментар
-
NPD написа:А този който е от "Млад конструктор" как се монтира? Под задната броня ли,или триабва да е изведен сензора навън?Fiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар