stenli написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съвет за паркинг сензори...
Collapse
X
-
oduh написа:NPD написа:А този който е от "Млад конструктор" как се монтира? Под задната броня ли,или триабва да е изведен сензора навън?
Коментар
-
маисторчето написа:Какво ще кажете за една камерка от зад, една от пред и едно мониторче вътре ?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
V mercedes ne sa tolkova chesto izpolzvani,no vij v LEXUS sa dosta chesto montirani takiva kameri za da ulesniavat parkiraneto i v interes na istinata vurshat mnogo dobra rabota.Goliamo udobstvo si e,no tova spored men e tehnika za neopitni shofiori.Ako ne mojesh da si parkirash kolata na zaden sto za izpit si minal?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:V mercedes ne sa tolkova chesto izpolzvani,no vij v LEXUS sa dosta chesto montirani takiva kameri za da ulesniavat parkiraneto i v interes na istinata vurshat mnogo dobra rabota.Goliamo udobstvo si e,no tova spored men e tehnika za neopitni shofiori.Ako ne mojesh da si parkirash kolata na zaden sto za izpit si minal?BBorisoff написа:AFBWorld написа:Който може - го поже и без парктроник
Коментар
-
Много по-навит съм да си направя многоточков парктроник, отколкото камера. Засега нямам проблеми с паркирането, защото и свикнах вече на колата, а пък и двете ми брони за боя, но някой ден, като ги боядисам... Оптималният вариянт е 4 зони отпред и толкова отзад. Индикацията с по три светодиода на зона би била перфектнаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
аз си сложих парктроник, от 3 седмици карам кола и се надявам да ми бъде от полза, защото съм много зле с ориентацията. Вече ми стана навик да слизам от колата и да се обръщам към шофьора зад мен с тази реплика "Ако ще ме чакате да паркирам, може да се наложи да стоите тук цял ден, бихте ли паркирали вместо мен?"Bravo, 1.8 16V
Коментар
-
Tickle написа:аз си сложих парктроник, от 3 седмици карам кола и се надявам да ми бъде от полза, защото съм много зле с ориентацията. Вече ми стана навик да слизам от колата и да се обръщам към шофьора зад мен с тази реплика "Ако ще ме чакате да паркирам, може да се наложи да стоите тук цял ден, бихте ли паркирали вместо мен?"Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
паркиране
Е то и аз съм зле с паркирането но чак да давам колата на някой да е паркира . Не че не ми се е налагало но винаги се сещам за едно девойче кадето дало колата на някакъв да паркира и той си тръгнал с колата .Просто е открал. Та затова съм си взел такъв парк троник но млат конструктор сглобих го и само остава да се сложи , Направил съм го с два датчика .
Коментар
-
Re: паркиране
kluchar написа:Е то и аз съм зле с паркирането но чак да давам колата на някой да е паркира . Не че не ми се е налагало но винаги се сещам за едно девойче кадето дало колата на някакъв да паркира и той си тръгнал с колата .Просто е открал. Та затова съм си взел такъв парк троник но млат конструктор сглобих го и само остава да се сложи , Направил съм го с два датчика .Bravo, 1.8 16V
Коментар
-
Tickle написа:аз си сложих парктроник, от 3 седмици карам кола и се надявам да ми бъде от полза, защото съм много зле с ориентацията. Вече ми стана навик да слизам от колата и да се обръщам към шофьора зад мен с тази реплика "Ако ще ме чакате да паркирам, може да се наложи да стоите тук цял ден, бихте ли паркирали вместо мен?"
Коментар
-
Re: паркиране
Tickle написа:kluchar написа:Е то и аз съм зле с паркирането но чак да давам колата на някой да е паркира . Не че не ми се е налагало но винаги се сещам за едно девойче кадето дало колата на някакъв да паркира и той си тръгнал с колата .Просто е открал. Та затова съм си взел такъв парк троник но млат конструктор сглобих го и само остава да се сложи , Направил съм го с два датчика .FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар