Здр. какъв акумулатор да си взема за бравото на бензин съм ?! 65 ампер часа добре ли е ?! И да ако може да ми дадете някои препоръки от къде да го взема Благодаря предварително
Здр. какъв акомулатор да си взема за бравото на бензин съм ?! 65 ампер часа добре ли е ?! И да ако може да ми дадете някои препоръки от къде да го взема Благодаря предварително
Бравоооооо,Купи си акУмулатор от походящия магазин.Който търси, намира.чичо Нено
Какъвто и да го вземеш, гледай да е произведен не повече от година и половина по-рано. бено ако през това време е държан сухозареден. В противен случай, след зареждане с електролит, след известно време плочите почти сигурно се изкривяват и дават на късо. Най-лошото е, че това се случва тъкмо, когато му е изтекла гаранцията. Пък в последно време цените им никак не са ниски.
Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Здр. какъв акумулатор да си взема за бравото на бензин съм ?! 65 ампер часа добре ли е ?! И да ако може да ми дадете някои препоръки от къде да го взема Благодаря предварително
Колега не сме оракули, дай повече информация за Бравото - най-малко с какъв двигател е, и какви екстри има инсталирани?
Го бай дъ бук! Или иначе казано какъвто пише в книжката такъв трябва да е най подходящ(има я в даунлоад секцията на сайта).Но предвид финансовата криза,аз се оправям чудесно и с един монбат 44 ампера.Всъщност най-евтиния вариянт,но като се има предвид цените до скоро какви бяха и сега какви са ,хич не е евтин.Та аз съм доволен отази марка.Тази зима видя страхотен гърч ,включително и с неизправен стартер и не ме предаде!
искрено ви благодаря за съветите знам че е тъпо да питам за такова нещо но се пак това ми е първата кола :D и искам да си я запазя в отлично състояние защото дяволски мн си я обичкам
Взимаш всичко друго без МОНБАТ и няма да сбъркаш, като ампери 50 макс 55 за твоята кола.(по книга е 45ама за италия там по топло зимата) Няма ти обяснявам що не повече от 55 щото е мноо писане па ся по коледа буквите са кът. Ако е БГ аку то да е Искра, ако не е АЦделко Ексаид Варта ако намериш БОШ недеи че са от турция.
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
По книга ти е 45 Ah. но това е за по-топъл климат както е писал колегата.Аз лично съм с Магнети Марели 55Ah. и за сега съм повече от доволен макар и музиката да бумка здраво вътре а и по-голям не ти е необходим понеже и динамото няма да го зарежда достатъчно добре.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар