Здр. какъв акумулатор да си взема за бравото на бензин съм ?! 65 ампер часа добре ли е ?! И да ако може да ми дадете някои препоръки от къде да го взема Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв акумулатор да си взема за бравото
Collapse
X
-
Re: въпросче
icemaster89 написа:Здр. какъв акомулатор да си взема за бравото на бензин съм ?! 65 ампер часа добре ли е ?! И да ако може да ми дадете някои препоръки от къде да го взема Благодаря предварителноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
-
Какъвто и да го вземеш, гледай да е произведен не повече от година и половина по-рано. бено ако през това време е държан сухозареден. В противен случай, след зареждане с електролит, след известно време плочите почти сигурно се изкривяват и дават на късо. Най-лошото е, че това се случва тъкмо, когато му е изтекла гаранцията. Пък в последно време цените им никак не са ниски.Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
Re: Какъв акумулатор да си взема за бравото
icemaster89 написа:Здр. какъв акумулатор да си взема за бравото на бензин съм ?! 65 ампер часа добре ли е ?! И да ако може да ми дадете някои препоръки от къде да го взема Благодаря предварително
Коментар
-
В зависимост от двигателя и наличните екстри 55-65 Ah. би трябвало да са ти достатъчни.А и не само Ah. са важни а и стартовия ток.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Го бай дъ бук! Или иначе казано какъвто пише в книжката такъв трябва да е най подходящ(има я в даунлоад секцията на сайта).Но предвид финансовата криза,аз се оправям чудесно и с един монбат 44 ампера.Всъщност най-евтиния вариянт,но като се има предвид цените до скоро какви бяха и сега какви са ,хич не е евтин.Та аз съм доволен отази марка.Тази зима видя страхотен гърч ,включително и с неизправен стартер и не ме предаде!
Коментар
-
Взимаш всичко друго без МОНБАТ и няма да сбъркаш, като ампери 50 макс 55 за твоята кола.(по книга е 45ама за италия там по топло зимата) Няма ти обяснявам що не повече от 55 щото е мноо писане па ся по коледа буквите са кът. Ако е БГ аку то да е Искра, ако не е АЦделко Ексаид Варта ако намериш БОШ недеи че са от турция.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
По книга ти е 45 Ah. но това е за по-топъл климат както е писал колегата.Аз лично съм с Магнети Марели 55Ah. и за сега съм повече от доволен макар и музиката да бумка здраво вътре а и по-голям не ти е необходим понеже и динамото няма да го зарежда достатъчно добре.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар