Здравейте, купих си Пунто преди 3 дни. Смениях антифриза на колата и изведнаж огасна. Оказа се че ток към бензиновата помпа не достига. В сервиза ми казаха че може би е копютъра. Дали е възможно това? [/b]А пак и ламбда сондата се оказа откачена... дали въобще работи нещо :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с захранването на безиновата помпа
Collapse
X
-
Какво означава не достига - има или няма? Или напрежението е малко? Огледай инсталацията - както съветва Митко, ако не ти е много ясно - по добре някой познат ил на сервиз - същото важи и за сондата ... замерете напрежението и възможно е въобще да не работи и за това да е откачена - а възможно и при някой ремонт да не е била закачена ....Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
expsvetly написа:Обадиха ми се от сервиза и казаха че копютъра давал грешки (ама да вярвам ли да не вярвам ли, не че някой ме пита) Ще видим като/ако се оправи. Ще ви напиша каква е причината. Благодаря ви!FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
expsvetly написа:СТАВА ВАПРОС ЧЕ, КОПЮТЪРА Е ОТКАЧЕН ОТ КОЛАТА, ТЕСТВАТ ГО ИЗВЪН НЕЯ И ДАВАЛ ГРЕШКИ . ИНАЧЕ КАТО Е ЗАКАЧЕН ВСИЧКО РАБОТИ, САМО НЯМА ТОК КЪМ БЕНЗИНОВАТА ПОМПА (И НЕ СЕ ПОДВЕЖДА БЕНЗИН И НЕ МОЖЕ ДА ЗАПАЛИ ПОРАДИ ТОВА).TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
expsvetly написа: СТАВА ВАПРОС ЧЕ, КОПЮТЪРА Е ОТКАЧЕН ОТ КОЛАТА, ТЕСТВАТ ГО ИЗВЪН НЕЯ И ДАВАЛ ГРЕШКИ . ИНАЧЕ КАТО Е ЗАКАЧЕН ВСИЧКО РАБОТИ, САМО НЯМА ТОК КЪМ БЕНЗИНОВАТА ПОМПА (И НЕ СЕ ПОДВЕЖДА БЕНЗИН И НЕ МОЖЕ ДА ЗАПАЛИ ПОРАДИ ТОВА). доколкото знам компютър откачен от колата не може да се тества но може и да бъркам де
Коментар
-
hit-ko написа:expsvetly написа: СТАВА ВАПРОС ЧЕ, КОПЮТЪРА Е ОТКАЧЕН ОТ КОЛАТА, ТЕСТВАТ ГО ИЗВЪН НЕЯ И ДАВАЛ ГРЕШКИ . ИНАЧЕ КАТО Е ЗАКАЧЕН ВСИЧКО РАБОТИ, САМО НЯМА ТОК КЪМ БЕНЗИНОВАТА ПОМПА (И НЕ СЕ ПОДВЕЖДА БЕНЗИН И НЕ МОЖЕ ДА ЗАПАЛИ ПОРАДИ ТОВА). доколкото знам компютър откачен от колата не може да се тества но може и да бъркам деTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Колега,ако колата има газова уредба,провери дали не е правена с прекъсване на бензиновата помпа.Ако нищо не помогне и се установи проблем в ЕКУ-то защо не пробвш краен вариант-включване на бобината на релето при подаване на контакт.Знам,че не е много правилно,но това е временно решение, докато не намериш постоянно.И не забравяй-няма нищо по постоянно от временното УспехFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
Човече, или ти ни спестяваш инфо, или на теб ти го спестяват. Коя е тая "някаква част" от "компютъра" която е изгоряла, та и са я сменили?Не забравяй, че условно "някаква част" от "компютъра", която да изгори и да бъде сменена може да е и бушон Искай да ти обяснят какво е изгоряло, абе колкото повече питаш - толкова по-добре за теб.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар