привет фенове....наскоро си купих касетофонче с падащ панел....както и да е...панела го свалям...ама ме притеснява касетофончето....има ли някои от вас който да е приспособил касетофончето така, че да не привлича погледите...преди време един от членовете на клуба.. изказа мнение, че отгоре слага капаче...колкото да не се вижда касетофона...то вярно...гаранция няма....но все пак...какво мислите по въпроса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет против кражба на касетофон
Collapse
X
-
най добре му направи застраховка - струва 10 лв, и после им представяш панела и ти плащатAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
zgabrovski написа:най добре му направи застраховка - струва 10 лв, и после им представяш панела и ти плащатСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Колега geshabeli... знаеш ли как реагират крадците, когато срещнат така добре захванат касетофон? Хакват една отверка по няколко пъти в касетофона, правят го на парчета пък си го ползвай после със здраве! Затова наистина според мен спасението е застраховка. Доста хитри са крадците за да се връзват на номера с капаци на мястото на касетофона, но и това в някаква степен е решение.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Колега geshabeli... знаеш ли как реагират крадците, когато срещнат така добре захванат касетофон? Хакват една отверка по няколко пъти в касетофона, правят го на парчета пък си го ползвай после със здраве! Затова наистина според мен спасението е застраховка. Доста хитри са крадците за да се връзват на номера с капаци на мястото на касетофона, но и това в някаква степен е решение.
Коментар
-
Така и като отидеш с фактура за 250лв. в "ДЗИ" и им представиш полицата за каското на колата и викат тя е застрахована за 1500 лв. щото е на 15 години, а всяка една екстра е максимум 5% от застрахователната стойност на колата.... какво правим ?И ми е много интересно къде ше купят Темпра 1.9 Т.дс (гледана като част от сем.) за 1500 лв? (но тва е др. въпрос)
Коментар
-
Mitko написа:Виждал съм направо поломени средни конзоли от кражба на радиото. Не знам това покрива ли се от застраховка.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Аз пък си мисля за друга идея.. но ще е доста сложно за изпълнение...Значи обикновенно се слага от вън "представка" на мястото на оригиналния касетофон, а вътре по-надълбоко се намира плеъра.. (заради формата на Брава/Мареа). Взимате едно старо радио и го демонтирате, като оставате само пластмасите от вън.. но за да се монтира в "представката" на новия плеър, ще се наложи и изрязване и шлайфане на оригиналните пластмаси, така, че да не си личи въпросната операция... и когато махнете панела.. слагате изрязания "панел" от оригналното радио.. и се предполага, че никой няма да тръгне да краде радио с касетки Незнам дали има хляб в тази идея.. но ако звучи убедително.. може да пробвам да си го измайсторяFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:Аз пък си мисля за друга идея.. но ще е доста сложно за изпълнение...Значи обикновенно се слага от вън "представка" на мястото на оригиналния касетофон, а вътре по-надълбоко се намира плеъра.. (заради формата на Брава/Мареа). Взимате едно старо радио и го демонтирате, като оставате само пластмасите от вън.. но за да се монтира в "представката" на новия плеър, ще се наложи и изрязване и шлайфане на оригиналните пластмаси, така, че да не си личи въпросната операция... и когато махнете панела.. слагате изрязания "панел" от оригналното радио.. и се предполага, че никой няма да тръгне да краде радио с касетки Незнам дали има хляб в тази идея.. но ако звучи убедително.. може да пробвам да си го измайсторяPunto 1.2, ELX MPI
Коментар
-
Vladim написа:Колега geshabeli... знаеш ли как реагират крадците, когато срещнат така добре захванат касетофон? Хакват една отверка по няколко пъти в касетофона, правят го на парчета пък си го ползвай после със здраве! Затова наистина според мен спасението е застраховка. Доста хитри са крадците за да се връзват на номера с капаци на мястото на касетофона, но и това в някаква степен е решение.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
blue_g написа:perlsite написа:Аз пък си мисля за друга идея.. но ще е доста сложно за изпълнение...Значи обикновенно се слага от вън "представка" на мястото на оригиналния касетофон, а вътре по-надълбоко се намира плеъра.. (заради формата на Брава/Мареа). Взимате едно старо радио и го демонтирате, като оставате само пластмасите от вън.. но за да се монтира в "представката" на новия плеър, ще се наложи и изрязване и шлайфане на оригиналните пластмаси, така, че да не си личи въпросната операция... и когато махнете панела.. слагате изрязания "панел" от оригналното радио.. и се предполага, че никой няма да тръгне да краде радио с касетки Незнам дали има хляб в тази идея.. но ако звучи убедително.. може да пробвам да си го измайсторяСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
Много сложни комбинации правите Както беше написал колега в едно от мненията, най-добре е застраховка и по-улеснен монтаж, за да може като счупят стъклото да се присегнат и да го извадят. После застрахователя плаща касетофона и стъклото, а Вие си взимате по-новият модел, защото вече цената е паднала В противен случай освен, че могат да поломят конзолата, може да счупят касетофона, да срежат тапицерия, да счупят и другите стъкла и др. "благинки" породени от факта, че някой си е "бетонирал" имуществото.Гепачите на касетофони са наркомани, които не мислят По-точно мислят изкривено Затова ако ги хванете ги биете до последно Един път ми се случи да хвана с едни приятелчета едно такова к****е и накрая не знаеше какво е - мъж или жена Но много гадно беше успял да изкърти конзолата с касетофона и това стана за 5 сек. Моят съвет е КАСКО и по-евтини модели (около 200лв.) за да не бият на очи многоhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:Много сложни комбинации правите Както беше написал колега в едно от мненията, най-добре е застраховка и по-улеснен монтаж, за да може като счупят стъклото да се присегнат и да го извадят. После застрахователя плаща касетофона и стъклото, а Вие си взимате по-новият модел, защото вече цената е паднала В противен случай освен, че могат да поломят конзолата, може да счупят касетофона, да срежат тапицерия, да счупят и другите стъкла и др. "благинки" породени от факта, че някой си е "бетонирал" имуществото.Гепачите на касетофони са наркомани, които не мислят По-точно мислят изкривено Затова ако ги хванете ги биете до последно Един път ми се случи да хвана с едни приятелчета едно такова к****е и накрая не знаеше какво е - мъж или жена Но много гадно беше успял да изкърти конзолата с касетофона и това стана за 5 сек. Моят съвет е КАСКО и по-евтини модели (около 200лв.) за да не бият на очи многоTipo 1.6 [149C2046]
Коментар
-
застраховка
Petrov, на мойта темпра и направих пълно каско което покрива 3200лв, за толкова я взех. (темпра 1.6, седан, 1991г.)а новия CD player утре сутрин отивам да го застраховам самостоятелно. Нося фактурата, плащтам 10% от стойността по фактура, снимат го в колата и панелчето и ако стане нещо възстановяват 100%, отделно каското на колата покрива другите щети. За съжаление никого не мога да спра да ми разбие джам-а и неприятностите са неизбежни, поне да не плащам излишно за глупостите на някой малоумник.Fiat Tempra, 1.6, 1991
Коментар
-
Ето моя варянт:Касетофона си е на мястото капака отгоре!Панела е свален,капака е на неговото място.А отгоре е монтирана празна кутия от касетофон.(от тези които са направени да се вадят) и създава илюзия че е свален целия касетофон.а ето без панел и без капакП.С. Малко кофти снимки ама беше тъмно като в г..125s/1600ccm/100ps
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар