Някой има ли такова чудо и какво е мнението ви? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9133лесно ли се свързва? Откъде го взехте и за колко? В този сайт гледам че са доста евтини нещата, което е малко съмнително
Бях с такова, минах и през този етап преди да си сложа нормален плеър на мястото на оригиналния :D С две думи... свири малко некачествено, реже високите честоти, ако не си претензиозна няма да ти направи впечатление. Неудобно е за ползване в града - сложи, махни... Моето си губеше настойките при всяко спиране на захранването, тези по-новите може да нямат такъв проблем, нямам представа. Има, какви ли не подобни изпълнения на това устройство по магазините... В заключение мога да ти препоръчам да си купиш нормален преър и да не се занимаваш с такива щуротии!
Бута се в запалката ама не се разибявай човек! По принцип не става! Има много смущения и няма много смисъл, аз си взех адапторна ксетка и мисля че е по- доприя вариант, а и по-евтиния.
На мен пък ми е страшно удобно с FM-трансмитера - на USB-флашката си държа и други документи, и песни; бързо качвам песни върху нея (вместо да ги записвам върху презаписваем диск например); може да намира песните дори и като са в различни поддиректории. Има леко пращене на високи честоти, но пък това се усеща ако е повечко усилено радиото. Иначе на нормална височина на звука дори не чувам тези дефекти. Единственото, което малко ми липсва, е невъзможността за превъртане няколко секунди напред / назад на песента, за да я прослушаш по-бързо.Но като за парите си струва, още повече гледам че с всеки месец цените спадат (както при почти всяка електроника де).
Аз всъщност нямам намерения да ползвам радиото на това нещо, искам го заради възможността да слушам музика от флашка, защото нещо cd-то на касетофона ми не работи. Как се свързва "нещото" с колоните? Има ли нещо специално? И може ли да бъде свързано едновремено и другото,нормалното радио?
Аз всъщност нямам намерения да ползвам радиото на това нещо, искам го заради възможността да слушам музика от флашка, защото нещо cd-то на касетофона ми не работи. Как се свързва "нещото" с колоните? Има ли нещо специално? И може ли да бъде свързано едновремено и другото,нормалното радио?
Това нещо няма радио.Не се връзва към колоните.Предава сигнал към радиото,за това и качеството принципно не е на висота и има смущения. Гласувам за адапторна касета или(по-добре) нов плеър.
Ясно, разбрах.А какво представлява адапторната касета?
Външно е като ауди касета,слага се в касетофона и ,чрез кабелче като за слушалки ,се свърза към мп3 ,дискмен или каквото е там.Само че ти беше написала ,че си със cd,а не с касета,така че само те заблудихме май с колегата,за тази касетка.
Това нещо трябва да го настроиш на една честота с радиото - примерно то и радиото да са на 90.0 мегахерца, но трябва честотата да е свободна.То се свързва с радиото и оттам съответно с колоните.Аз имам такова, но не го използвам, защото в града е адски неудобно - получава много смущения.Песни може да качиш чрез флашка или карта памет.Извън града обаче не прави проблеми и аз го пускам понякога като тръгвам на дълъг път.
'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
аз съм с мп3 трансмитер,не ми реже от честотите и свири задоволително има слот за sd и usb,на дисплея пише времето на песента,колко песни има в паметта и името на текущата песен, има си и дистанционно,гледам си от младост,така че и технополис и техномаркет са ти близо,даже има едно магазинче близо до ИЗОТ в което продават много такива джунджурийкис това съм аз http://911.bg/a2/offers.asp?p=3093640&parent=6068
аз съм с мп3 трансмитер,не ми реже от честотите и свири задоволително има слот за sd и usb,на дисплея пише времето на песента,колко песни има в паметта и името на текущата песен, има си и дистанционно,гледам си от младост,така че и технополис и техномаркет са ти близо,даже има едно магазинче близо до ИЗОТ в което продават много такива джунджурийкис това съм аз http://911.bg/a2/offers.asp?p=3093640&parent=6068
Много добре изглежда. От къде си го взел? От сайта ли?
И аз ползвам такова ма на текстор, и да си призная извън града само него слушам да не говорим по балканите дето радио няма а дупките по пътя не липсват и СД-то скача, направо е незаменимо за цената коя плащаш за него е супер дори само да ти седи в жабката Сега ако има смущения и други неприятни звуци сигурно си е до марката моито се пак е 48 лева почти двоино на тези и нямам никакви от по-горе посочените от колегите проблеми. Единствено в градски условия при застъпване на радиочестоти почва да ги меши но с едно натискане на копчето си намира свободна честота и пак си слушам.Другото е че не съм кои знае къв музикален фен и не държа на кои знае кво качество на музиката в колата макар че същата ми мисля че е на ниво (СД JVC + Сони експлоуд елипси 4 лентови отзад и малки отпред) но не ми прави впечатление да свири по кофти от радиото примерно или да орязва високите. Имате предвид че набора Ви вече е орязал доста от високите и вие и без това не ги чувате говоря за колегите с набор по голям от 1980г.
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
В този сайт гледам че са доста евтини нещата, което е малко съмнително
Нормална е цената, наскоро бяха на промоция в Метро по 15лв.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Ами след кратък размисъл днес се разходих до Технополис и си взех такава джаджа. :D Някаква китайска е (то нямаше особен избор), ще видя как ще се държи в градски условия. Иначе не свири лошо. Мерси на всички за отговорите! Весела Коеда!
Коментар