Някой има ли такова чудо и какво е мнението ви? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9133лесно ли се свързва? Откъде го взехте и за колко? В този сайт гледам че са доста евтини нещата, което е малко съмнително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мр3 с FM?
Collapse
X
-
Бях с такова, минах и през този етап преди да си сложа нормален плеър на мястото на оригиналния :D С две думи... свири малко некачествено, реже високите честоти, ако не си претензиозна няма да ти направи впечатление. Неудобно е за ползване в града - сложи, махни... Моето си губеше настойките при всяко спиране на захранването, тези по-новите може да нямат такъв проблем, нямам представа. Има, какви ли не подобни изпълнения на това устройство по магазините... В заключение мога да ти препоръчам да си купиш нормален преър и да не се занимаваш с такива щуротии!Frontera Sport, X20SE март 1998
-
На мен пък ми е страшно удобно с FM-трансмитера - на USB-флашката си държа и други документи, и песни; бързо качвам песни върху нея (вместо да ги записвам върху презаписваем диск например); може да намира песните дори и като са в различни поддиректории. Има леко пращене на високи честоти, но пък това се усеща ако е повечко усилено радиото. Иначе на нормална височина на звука дори не чувам тези дефекти. Единственото, което малко ми липсва, е невъзможността за превъртане няколко секунди напред / назад на песента, за да я прослушаш по-бързо.Но като за парите си струва, още повече гледам че с всеки месец цените спадат (както при почти всяка електроника де).Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
addrianna написа:Аз всъщност нямам намерения да ползвам радиото на това нещо, искам го заради възможността да слушам музика от флашка, защото нещо cd-то на касетофона ми не работи. Как се свързва "нещото" с колоните? Има ли нещо специално? И може ли да бъде свързано едновремено и другото,нормалното радио?
Коментар
-
addrianna написа:Ясно, разбрах.А какво представлява адапторната касета?
Коментар
-
Това нещо трябва да го настроиш на една честота с радиото - примерно то и радиото да са на 90.0 мегахерца, но трябва честотата да е свободна.То се свързва с радиото и оттам съответно с колоните.Аз имам такова, но не го използвам, защото в града е адски неудобно - получава много смущения.Песни може да качиш чрез флашка или карта памет.Извън града обаче не прави проблеми и аз го пускам понякога като тръгвам на дълъг път.'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
-
addrianna написа:Аз всъщност нямам намерения да ползвам радиото на това нещо, искам го заради възможността да слушам музика от флашка, защото нещо cd-то на касетофона ми не работи. Как се свързва "нещото" с колоните? Има ли нещо специално? И може ли да бъде свързано едновремено и другото,нормалното радио?
Коментар
-
pugsy написа:addrianna написа:Аз всъщност нямам намерения да ползвам радиото на това нещо, искам го заради възможността да слушам музика от флашка, защото нещо cd-то на касетофона ми не работи. Как се свързва "нещото" с колоните? Има ли нещо специално? И може ли да бъде свързано едновремено и другото,нормалното радио?
Коментар
-
И аз ползвам такова ма на текстор, и да си призная извън града само него слушам да не говорим по балканите дето радио няма а дупките по пътя не липсват и СД-то скача, направо е незаменимо за цената коя плащаш за него е супер дори само да ти седи в жабката Сега ако има смущения и други неприятни звуци сигурно си е до марката моито се пак е 48 лева почти двоино на тези и нямам никакви от по-горе посочените от колегите проблеми. Единствено в градски условия при застъпване на радиочестоти почва да ги меши но с едно натискане на копчето си намира свободна честота и пак си слушам.Другото е че не съм кои знае къв музикален фен и не държа на кои знае кво качество на музиката в колата макар че същата ми мисля че е на ниво (СД JVC + Сони експлоуд елипси 4 лентови отзад и малки отпред) но не ми прави впечатление да свири по кофти от радиото примерно или да орязва високите. Имате предвид че набора Ви вече е орязал доста от високите и вие и без това не ги чувате говоря за колегите с набор по голям от 1980г.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Re: мр3 с FM?
addrianna написа:В този сайт гледам че са доста евтини нещата, което е малко съмнителноEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар