addrianna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мр3 с FM?
Collapse
X
-
addrianna написа:Ами след кратък размисъл днес се разходих до Технополис и си взех такава джаджа. :D Някаква китайска е (то нямаше особен избор), ще видя как ще се държи в градски условия. Иначе не свири лошо. Мерси на всички за отговорите! Весела Коеда!
Коментар
-
То няма нещо дето да не е китайско.И SONY или JVC да беше ,пак щеше да е Made in PRC.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:То няма нещо дето да не е китайско.И SONY или JVC да беше ,пак щеше да е Made in PRC.
Коментар
-
А на моето сиди което е Alpine пише че е с части от USA но пише че е сглобявано в Китай.И като имате предвид, че не е от ниските модели на марката ако някой му говори нещо(cda-9853RSQ маняците ще го знаят) до сега не ми е правило и един път проблем (да чукна на дърво).Според мен е много относително да кажеш, че всичко което идва от китай е боклук.Това е мнението ми.Весели празници на всички.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
И аз съм с тетакава идиотщина :D ама пък съм доволен понеже имам колата от 4 месеца и не ми остава време а и средства за да сменя Аудиото на колата карам с Трансмитер е верно не е кои знае какво ама като да не скушам касетофон е по добре ,има си Дисплей+дистанциоонно абе не е зле ПП:някои от Сф да знае каде има бленди за СД за Пунто че и това трябваПП2:абе некои на идея що отзад нямам колони,абе даже и кабели нямаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
лошо е че...... ако касетофона не ти вади добро качество кото и устройство да му закачиш в запалката... ще се чува същата работа...и аз бях надъхан да зема за бащата за Аудито едно такоз за подарак че с един стар Панасоник 4х40 касетофон ...и накрая обикалях мислих и кат видях че и отделно тря да зема флашка..... (пък аз нямам ) и се отказахи се сетих за 1 познат за 1 панасоник 4х50 ..... за 50 лв го взех..... мп3 ... не е кой знае какво 190 лв е плейъра чисто новне му трябва супер качествен звук.... той едвам го усилва... но за 50 лв кой ти го дава и звукът се промени по кристален ... бе от значени е си е и плейъръти така... бащата за Рождения ден се уреди според мене това е по-добрият вариант
Коментар
-
ivan_dmx написа:лошо е че...... ако касетофона не ти вади добро качество кото и устройство да му закачиш в запалката... ще се чува същата работа...и аз бях надъхан да зема за бащата за Аудито едно такоз за подарак че с един стар Панасоник 4х40 касетофон ...и накрая обикалях мислих и кат видях че и отделно тря да зема флашка..... (пък аз нямам ) и се отказахи се сетих за 1 познат за 1 панасоник 4х50 ..... за 50 лв го взех..... мп3 ... не е кой знае какво 190 лв е плейъра чисто новне му трябва супер качествен звук.... той едвам го усилва... но за 50 лв кой ти го дава и звукът се промени по кристален ... бе от значени е си е и плейъръти така... бащата за Рождения ден се уреди според мене това е по-добрият вариантNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Аз съм с такова нещо, не е зле звукът, зависи какви са очакванията, но е абсурд да излъчва на заета честота, примерно 100,3и да се гони добра производителност.Като пътувам по други градове, често се случва честотата ми да се окаже заета от един момент нататък, но в рамките на София може да се разчита, че няма да има случайни интерференции.Обхватът е нищожен, но пък е достатъчен - трябват реално метър - метър и нещо до антената.Откъм захранване с mp3 usb паметта върши добра работа.Като цена ми излезе 30 лева от Метро. Ниската цена въвлича и още едно предимство - не е от интерес за присвояване, за разлика от плейърите.Иначе самия transmitter няма нужда да го паса, освен ако не сменям файловете на паметта.Като запаля колата, започва да върти от където е стигнал последно. Отделно си има и дистанионно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар