Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мр3 с FM?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

addrianna написа:
    Някаква китайска е (то нямаше особен избор),
    То няма нещо дето да не е китайско.И SONY или JVC да беше ,пак щеше да е Made in PRC.

Коментар

Ама вие не знаете ли че ако нещо не е Китайско значи е фалшиво!!!
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

addrianna написа:
        Ами след кратък размисъл днес се разходих до Технополис и си взех такава джаджа. :D Някаква китайска е (то нямаше особен избор), ще видя как ще се държи в градски условия. Иначе не свири лошо. Мерси на всички за отговорите! Весела Коеда!
        ако си си взела хубаво няма да ти меша станцийтемойто съм го пуснал 100.3 фреш и като го бодна в запалката фреш умира и изобщо не се чува,пробвал съм го на около 70-80 метра предава и тва си е оферта лятото на гилямата поляна с 6-7 коли и скарата

Коментар

Това за китайския произход го казах, защото искаш да си поръчам плейър (не за кола) от един китайски сайт и познати ми казаха че плейърите не стрували- бързо се разваляли и не четяли всичко. А предполагам че тукашните китайски стоки са същите.

Коментар

addrianna написа:
            А предполагам че тукашните китайски стоки са същите.
            Тоест 100% от стоките не струват.Не знам,може.Аз различна електроника от китайска не съм виждал да се продава.

Коментар

SHB написа:
              addrianna написа:
              А предполагам че тукашните китайски стоки са същите.
              Тоест 100% от стоките не струват.Не знам,може.Аз различна електроника от китайска не съм виждал да се продава.
              Не 100% а разни "кучи марки".

Коментар

То няма нещо дето да не е китайско.И SONY или JVC да беше ,пак щеше да е Made in PRC.
                Не съм съвсем съгласен с теб колега, моят Pioneer си е Белгийски.Може да е сглобяван от наши или Румънски гастарбайтери но все пак си е Белгийски.Все още не всичко на пазара е Китайско.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                  Не съм съвсем съгласен с теб колега, моят Pioneer си е Белгийски.Може да е сглобяван от наши или Румънски гастарбайтери но все пак си е Белгийски.Все още не всичко на пазара е Китайско.
                  Ами на продукта винаги се посочва страната на произход,което значи само и единствено там където е сглобен.ТА карантията вътре може да е от всякъде.Аз лично не съм чувал в Белгия да се асемблират интегрални схеми,но разбира се е възможно,но малко вероятно.Пак от китай идват.Рядко можеш да видиш маркова стока да пише ,че е произведена в Китай.Но със сигурност огромна част от чаркалъците идва от там,а в Европа само се сглобяват.Както примерно Елит,се сглобяваше в Стара загора дълго време,но на моя телевизор на кинескопа пише Made in Thailand.

Коментар

А на моето сиди което е Alpine пише че е с части от USA но пише че е сглобявано в Китай.И като имате предвид, че не е от ниските модели на марката ако някой му говори нещо(cda-9853RSQ маняците ще го знаят) до сега не ми е правило и един път проблем (да чукна на дърво).Според мен е много относително да кажеш, че всичко което идва от китай е боклук.Това е мнението ми.Весели празници на всички.
                    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

И аз съм с тетакава идиотщина :D ама пък съм доволен понеже имам колата от 4 месеца и не ми остава време а и средства за да сменя Аудиото на колата карам с Трансмитер е верно не е кои знае какво ама като да не скушам касетофон е по добре ,има си Дисплей+дистанциоонно абе не е зле ПП:някои от Сф да знае каде има бленди за СД за Пунто че и това трябваПП2:абе некои на идея що отзад нямам колони,абе даже и кабели няма
                      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Аз използвам такъв трансмитер, но и с възможност за видео.Има си екранче. Свири идеално, поне при мен е така. Неприятното е, че колата трябва да е на контакт, за да работи.
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

лошо е че...... ако касетофона не ти вади добро качество кото и устройство да му закачиш в запалката... ще се чува същата работа...и аз бях надъхан да зема за бащата за Аудито едно такоз за подарак че с един стар Панасоник 4х40 касетофон ...и накрая обикалях мислих и кат видях че и отделно тря да зема флашка..... (пък аз нямам ) и се отказахи се сетих за 1 познат за 1 панасоник 4х50 ..... за 50 лв го взех..... мп3 ... не е кой знае какво 190 лв е плейъра чисто новне му трябва супер качествен звук.... той едвам го усилва... но за 50 лв кой ти го дава и звукът се промени по кристален ... бе от значени е си е и плейъръти така... бащата за Рождения ден се уреди според мене това е по-добрият вариант
                          Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                          http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

ivan_dmx написа:
                            лошо е че...... ако касетофона не ти вади добро качество кото и устройство да му закачиш в запалката... ще се чува същата работа...и аз бях надъхан да зема за бащата за Аудито едно такоз за подарак че с един стар Панасоник 4х40 касетофон ...и накрая обикалях мислих и кат видях че и отделно тря да зема флашка..... (пък аз нямам ) и се отказахи се сетих за 1 познат за 1 панасоник 4х50 ..... за 50 лв го взех..... мп3 ... не е кой знае какво 190 лв е плейъра чисто новне му трябва супер качествен звук.... той едвам го усилва... но за 50 лв кой ти го дава и звукът се промени по кристален ... бе от значени е си е и плейъръти така... бащата за Рождения ден се уреди според мене това е по-добрият вариант
                            Накараме да се замисля и установих, че оригиналното радио, което има изход за СД-чейнджърси го купих. Трансмитерът също. И ако бях си заделил още около 60 лева... - ей го едно Сони с мп3 (сребристото). Ама кой да се замисли. Иначе по-добро от плеър няма. Оферта си е трансмитерът, ако човек не желае да си разваля визията на интериора. Иначе моето радио е супер, както и трансмитерът. Затова може би вади хубав звук.
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

аз също съм с трансмитер - Тексторвече става 2 годинимного съм доволенне губи честотите, много много рядко се смущава от нещо и то за кратко
                              Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Аз съм с такова нещо, не е зле звукът, зависи какви са очакванията, но е абсурд да излъчва на заета честота, примерно 100,3и да се гони добра производителност.Като пътувам по други градове, често се случва честотата ми да се окаже заета от един момент нататък, но в рамките на София може да се разчита, че няма да има случайни интерференции.Обхватът е нищожен, но пък е достатъчен - трябват реално метър - метър и нещо до антената.Откъм захранване с mp3 usb паметта върши добра работа.Като цена ми излезе 30 лева от Метро. Ниската цена въвлича и още едно предимство - не е от интерес за присвояване, за разлика от плейърите.Иначе самия transmitter няма нужда да го паса, освен ако не сменям файловете на паметта.Като запаля колата, започва да върти от където е стигнал последно. Отделно си има и дистанионно.

Коментар

Working...
                                X