Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DVD за FIAT MAREA\BRAVA\BRAVO

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

DVD за FIAT MAREA\BRAVA\BRAVO

Колеги обмисляли ли сте варианта да сложите на мястото на така красивия, но изключително остарял морално касетофон, някой модел от появилите се на пазара наскоро ДВД-та. Идеята за ДВД ми идва защото техния панел е малко по-голям и поставен в преходника за ЦД няма да изглежда толкова грозно(или поне аз така си мисля). Говоря за тези ДВД-та които са с 3-4" дисплей вграден в самото устройство а не за големите 6-7", които стърчат нагоре. Ако има и функция за настройване ъгала на дисплея може и почти да се докара ъгълът на извивка на цялата централна конзола. Имам предвид моделите на NEO, ELITE, HYUHDAI, които имат цени от 250 до 350 лв. Как мислите дали ще стане и залужава ли си? Ако някой го е пробвал това упражнение нека сподели опит.
    `99 FIAT Marea Weekend 100TD

лично моя съвет като човек който работи в магазин за техника и прдава такива неща е въобще да не си купуваш такива измисени марки. мога и пример да ти дам. един познат си взе такова DVD на ELITE въпреки че му казах що за стока е и че едно такова е дало дефект още при излагането, но той си взе. въпроса е че след няма и 3 дни го видех в магазина и се иказа че не работи. с малко помощ от мен навихме управителя да си доплати и си взе PIONEER DEH-P6000UB и се страшно доволен въпреки че не е с DVD. съретвам те ако толко искаш да си вземеш такова DVD да си вземеш някоя качествена марка. мисля че JVC имаха такъв модел които е и със сензорни бутони. иначе като идея не е лошо
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

.......

Прикачени файлове

Коментар

.......

Прикачени файлове

Коментар

topuzko написа:
          лично моя съвет като човек който работи в магазин за техника и прдава такива неща е въобще да не си купуваш такива измисени марки. мога и пример да ти дам. един познат си взе такова DVD на ELITE въпреки че му казах що за стока е и че едно такова е дало дефект още при излагането, но той си взе. въпроса е че след няма и 3 дни го видех в магазина и се иказа че не работи. с малко помощ от мен навихме управителя да си доплати и си взе PIONEER DEH-P6000UB и се страшно доволен въпреки че не е с DVD. съретвам те ако толко искаш да си вземеш такова DVD да си вземеш някоя качествена марка. мисля че JVC имаха такъв модел които е и със сензорни бутони. иначе като идея не е лошо
          Аз съм на същото мнение че тези измислени марки са пълна скръб и е по добре качествено CD от колкото те но ако ще е за газърията всеки сам си решава.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
          X