Колеги виждам че има и други подобни теми за което се извинявам че пускам новата тема Вече 3 месеца се мъча да изгася лампата на аербеците но все не става карах я на различни специалисти с различни програми ама неможе да се закачи все едно че има скъсан кабел??? Днес открих проблема съвсем случайно???? Та по накратко ЕЛЕКРОНИКАТА БЕШЕ ПЪЛНА С АНТИФРИЗ (тече радиаторчето на парното) и на места доста нагоряла все едно че е давала на късо Ясно че от нея нищо не става ??? КАЖЕТЕ КАКВО СЛЕДВА ОТ ТУК НАТАТЪК има ли надежда за аербеците или да ги забравя От друг фиат става ли? и дали ако сложа друг модул лампата ще спре да свети или пак трябва да се чисти грешката???????? КОЛАТА Е ФИАТ БРАВО 1.9тд 75кс. с два аербега е ?????????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Модул на аербег-изгорял
Collapse
X
-
Re: Модул на аербег-изгорял
maxuel82 написа:Колеги виждам че има и други подобни теми за което се извинявам че пускам новата тема Вече 3 месеца се мъча да изгася лампата на аербеците но все не става карах я на различни специалисти с различни програми ама неможе да се закачи все едно че има скъсан кабел??? Днес открих проблема съвсем случайно???? Та по накратко ЕЛЕКРОНИКАТА БЕШЕ ПЪЛНА С АНТИФРИЗ (тече радиаторчето на парното) и на места доста нагоряла все едно че е давала на късо Ясно че от нея нищо не става ??? КАЖЕТЕ КАКВО СЛЕДВА ОТ ТУК НАТАТЪК има ли надежда за аербеците или да ги забравя От друг фиат става ли? и дали ако сложа друг модул лампата ще спре да свети или пак трябва да се чисти грешката???????? КОЛАТА Е ФИАТ БРАВО 1.9тд 75кс. с два аербега е ?????????
Коментар
-
Re: Модул на аербег-изгорял
ivan_dmx написа:стига и др. модул да е наред разбира се .....LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
колеги,наистина радияторчето на парното ми беше за смяна-смених го и сега няма да се потят стъкла няма проблеми модула на аербега се беше наводнил бая,отворих го,подсуших го-няма следи да му е станало нещо а и платката е лакирана..буксата която влиза в модула беше се окислила но я почистих добре остана само да отида на диагностика да се изчисти грешката на аербега и дано угасне тая лампа най-накрая ако трябва да се смени модула след това със сигурност ще трябва да се окачи на комп аербега-то си го пише и на самия модул като мина диагностика ще пиша дали се оправиха нещата или модула е за смяна вече ..1.6 16v Abarth
Коментар
-
Проблем с модула за управление на 2-та airbaga
Здравейте колеги.Имам Фиат Мареа 1997 година,а сестрами Фиат Браво-1997 година.Имам проблем с модула за управление на 2-та airbaga.Радиатора на парното беше пукнат и е текъл в/у него.Сменихме радиатора,но цифрите на модула са изтрити.Някой би ли ми казъл какъв модул точно ми трябва.Не ми се занимава просто да разглобявам и Мареата да видя нейния какъв.Предполагам,че всички модели произведение през 1997 са с един и същ модул.Ще ви бъда много благодарен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар