приятели,преди една седмица ходих да си сменям хаогенката на стилото и тогава останових ,че и фара не ми свети....това е едно от наи сложните неща,които съм виждал,разглобихме цялата кола ,за да сменим фаране знам как може да са го измислили толкова трудно.....всичко мина добре сменихме крушката на фара и хаугенката,но хаугенката така и не светна,после проверихме всички бушони и те са ок....някои може ли да ми каже какъв може да е проблема?и дали такава е процедурата,за да стигнеш до фара,трябва да се махне акумулатора,после и една кутия ,в която тои се поставя или има по лесен начин?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фарове
Collapse
X
-
И при десния и при левия фар най-лесно става като откачиш подкалника с пълен ляв или десен воланза по голямо пространство и удобство ... Аз така смених халогените, отделно сам го правил 3-4 пътизаради белите диоди които горяха през 1 месец ...Успех ...Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
vda написа:само че е супер тясно и неудобноа как се откача подкалника ,въобще не знам...Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
http://www.fiatforum.com/stilo-guides/Метакй се направо, има много за четене :DFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар