Колеги от вчера съм шах-мат!!!Парното не ми работи отново... Обаче този път проблема не е във врътката за степени а някаде другаде незнайно къде! Преди няколко дни разглобявах цялото табо за да сваля врътката на парното и се оправи но май проблема не е бил в нея..повдигнах пластинките малко(те не бяха изобщо нагоряли или нещо такова) но вчера докато парното работеше и оп по едно време парно....нанайци! Свалих отново таблото (хубаво че не го бях сглобил напълно) изкарах буксата мърдах,шавах,премерих ключа-работи,платката там с терморелето и резисторите е наред,перката работи при подадено напрежение директно от акумулатора(също лампичките които са в снопа с проводници от ключето: светят)..... Незнам вече къде може да е проблема и дали няма някое реле,през което да минава тока за ключето?А между другото и запалката не работи ...
Може би "Оги" ще помогне Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 или някой който знае "пътя на тока" за въпросното ключе на парното. Колата е Браво 1.8GT 1997г. Ако трябва и снимки ще правя да видите какво е положението с релета под жабката, щот си изпочупих ръцете със сваляния на табла и капаци,а най вече щот ми писна да трия с парчето прозореца и да умирам от студ!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_39 Yellow_Flash_Colorz_PDT_50 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41

Коментар